Ting jeg måske (ikke måske) har sagt i min graviditet .. #2. trimester

Mavebillede fra 2. trimester

 

 • For helvede. Jeg ligner bare en, der har tømt de andres madpakker. (Da der var mave, men kun en lille smule)

 

 • Nu har jeg altså slet ikke lyst til at fortælle det til nogen alligevel. (Da det pludselig blev angstprovokerende, at graviditeten ikke skulle være hemmelig længere)

 

 • Ej Mulle, det er sku’ en pige. Vi skal have en pige! Hvem fanden skulle have troet dét? (Efter kønsscanning. Det er jo heller ikke fordi, at der er 50% chance for enten det ene eller det andet. Jeg var jo bare sikker på, at det var en dreng)

 

 • Hvorfor i hede hule helvede skal det gøre ondt allerede nu? (Tidlige bækkensmerter)

 

 • Jeg vil ikke have det, hvis det lugter af gris! Eller fucking smager af det! (Da flæskesteg, frikadeller og andet gris var NO GO)

 

 • Er der flere cheez dippers? (Til dato den klammeste craving jeg har haft. I dag kan jeg slet ikke klare tanken om dem)

 

 • Jeg ved ikke, hvad jeg har lyst til. Det skal bare ikke smage af gris!  (Jeg ved ikke, hvad jeg vil spise før 5 minutter efter spisetid. Så er det ikke nemt at handle ind. Eller være gift med den gravide)

 

 • Det er skide dumt at købe hus og få baby på samme tid. Det er dumt og det gør vi aldrig igen, Mulle! (Der er en god chance for, at vi faktisk aldrig gør dét igen)

 

 • Jeg har så fede fingre, at jeg ikke kan holde på en fucking gaffel! (Og så kom der vand i kroppen)

 

 • Jeg har fandme aldrig før købt så mange bind, som jeg gør nu. (Når man ikke regnede med, at man skulle døje med blødninger i sin graviditet)

 

 • Fuck! Lynlåsen i min vinterjakke er sprunget. (Vinterjakken overlevede ikke)

 

 • Nej, det er faktisk ikke lige oppe over. Jeg skal først føde til april. Om 4 måneder. (Da maven ikke var så lille mere og folk var flabede) 

 

 • Nej jeg vælter ikke forover. Min røv vokser faktisk også og udligner situationen lidt. (Flere flabede folk)

 

 • Nå, så din svigerdatter er ikke ligeså stor som mig, selvom hun skal føde 1.5 måned før mig? Hun må være fucking glad for, at netop DU er hendes svigermor. (Sidst nævnte valgte jeg bare at tænke og ikke sige højt)

 

 • Ej, jeg har ikke mærket liv hele dagen. Mon hun er okay? Tænk hvis hun er død i maven? (Perioden hvor man ikke nødvendigvis skulle mærke liv hver dag og ikke bare ville ringe til fødegangen i tide og utide. Ikke at jeg nogensinde har ringet til dem)

 

 • Anna-nas. Anna-banana. Mulle, tror du hun vil klædes ud som banan til fastelavn? (Kælenavne er der nok af og fastelavnskostumet er muligvis i hus)

 

 • Jeg skal fandme lige have patholderen af! (Stadig træt af at have BH på)

 

 • Jeg har sovet. Og spist. Så gik jeg en lille tur. Og sov lidt mere. Jeg har også været ude og tisse mange gange. Vi har i øvrigt ikke flere astronaut is. (Når Jonas spørger, hvad jeg har brugt dagen på, mens han har været på arbejde)

 

 • Jeg har vist ikke lavet så meget. Men dagen er jo gået alligevel. (Også et muligt svar, når Jonas spørger, hvad jeg har brugt dagen på)

 

 • Jeg tror muligvis, at jeg er mindre klog i dag, end jeg var i går (Man kan godt blive lidt skør i bøtten af at gå hjemme hver dag. Det kan jeg i hvert fald)

 

Du kan læse mine guldkorn fra 1. trimester lige HER ! Og så kan du se frem til at høre mine guldkorn fra 3. trimester på et senere tidspunkt. Uden at afsløre for meget kan jeg bare sige, at det bliver ikke bedre som graviditeten skrider frem. Eller kønnere.

 

Kærligst Leah

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar