Så tog de ellers røven på mig! .. Og alt var lyserødt ..

Mavebillede 32+4

 

Dagen i går blev overhovedet ikke som forventet. Det har længe været planlagt, at Jonas og jeg skulle passe min søsters børn, vores niece og nevø, men sådan gik dagen ikke. Måske har du allerede luret, hvad der så skete?

 

Min dag startede sådan lidt “øv-agtigt”, da jeg havde sovet elendigt. Men heldigvis skinnede solen, hvilket gav anledning til at tage et par mavebilleder på vej ind til min søster inden børnepasningen. Det var dét, der fik mig til at glatte hår og tage en lille bitte smule make-up på. Ellers var det fandme ikke sket. Det tør jeg godt garantere.

Vi fik taget nogle gode billeder, bl.a. ovenstående, i skoven som jeg er vokset op i nærheden af. De blev så fine. Og det kan godt have noget med det glattede hår og make-up’en at gøre. Det kan faktisk godt have meget med det at gøre. Nå, men vi satte kursen videre mod børnepasser-tjansen.

Da vi ankom til min søsters adresse og jeg åbnede hoveddøren blev jeg blæst bagover. Ikke med barnegråd, sure børn eller lugten af lortebleer, som det ellers kunne forventes. “SURPRIIIIIIIIIIIISE” efterfulgt af smil og latter. Måske tror du, at det var min nevø og niece, men nej. Samlet i min søsters spisestue var både familie, veninder og nogle kollegaer. En god flok af dejlige mennesker, som jeg ikke plejer at finde i det samme rum. Du kan nok forestille dig mit ansigtsudtryk. Det så nogenlunde sådan her ud: ” ….. ” efterfulgt af smil, efterfulgt af tårer. Sådan skal det jo være, når man ikke skal passe børn, men i stedet være til babyshower. Et babyshower FOR MIG.

 

De tog fandme røven på mig. Jeg havde på ingen måde set det komme. Som i OVERHOVEDET IKKE. Og jeg forstår stadig ikke, hvordan de alle har skjult det så længe. Det har vist været planlagt i et godt stykke tid. Og jeg som ellers plejer at have kontrol over tingene og styr på, hvad der sker i min familie og omgangskreds. Det var fandme heldigt, at jeg ikke gik i fødsel. Og det var heldigt, at solen skinnede om morgenen, for ellers havde jeg ikke fået ideen med at tage billeder af maven. Og så havde jeg altså ikke haft make-up på eller sat håret. Det er selvfølgelig ikke alt om at gøre, men jeg er nu glad for, at jeg så nogenlunde ud.

 

Der var masser af pynt. Der var gode gaver. Der var frokost og der var kager. Og slik. Og også popcorn. Der var sjove lege. Der var grin og god stemning. Og så var der jo en god håndfuld af mine yndlings mennesker. Kan en højgravid, hormonforvirret og lettere følsom kvinde så bede om mere? Nej, dét kan hun bestemt ikke! Jeg kan jo forsøge nok så meget at male et billede af dagen for jer, men jeg synes I skal kigge de næste billeder igennem og fornemme det selv:

 

Det sødeste bordpynt

Det fineste kagebord. Lyserød, lyserød, lyserød! Og alt var hjemmebagt!

Armen se nu lige, hvor fint det er ..

Og selvfølgelig: Gæt en pølle-legen 🙂

 

Jeg er stadig ikke kommet mig helt over overraskelsen, men jeg havde bestemt den bedst mulige dag. Jeg føler mig så heldig og velsignet med den bedste familie, de bedste venner og de bedste kollegaer. Nu er jeg også snart klar til at få den bedste datter!

 

TUSIND TAK til jer, der var med på dagen. Tak for planlægningen, tak for det fint pyntede hjem, tak for gaverne, tak til kagebagerne, tak for de mange smil, tak for de mange grin og ikke mindst TAK for jer og jeres gode selskab.

 

Kærligst Leah

4 comments / Add your comment below

    1. Det var SÅ skønt 🙂 Tænk at nogen vil gøre sådan noget for en!
      Og tak. Det gode vejr gør meget for et godt billede 😉

Skriv et svar