Det absolut sødeste værelse i nr. 56

Som tidligere lovet skal I da lige have en lille rundtur på lille’pigens værelse. Det absolut sødeste værelse i hele huset. Det er småt, men godt. Det synes vi i hvert fald selv og vi elsker det. I dag er der én måned og én dag til termin og det er sgu lidt underligt, at snuse rundt inde på hendes værelse og ikke ane, hvornår det rigtigt kommer i brug. Det kilder sgu lidt i mavsen faktisk. På den så absolut bedste tænkelige måde.

Lille’pigens værelse ligger på vores 1. sal lige overfor vores soveværelse. Værelset bliver i første omgang primært brugt til opbevaring af hendes legetøj, tøj og andre af hendes ting og sager, samt bleskift og pusleri. Sådan vil det jo nok være for en tid, da vi ikke regner med, at hun mestrer trapperne fra day one. Derfor vil mange af hendes ting også være at finde i vores stue, men sådan skal det jo også være, synes jeg. Nå, men lad os droppe snakken og komme til det vigtige: Billederne!

 

Vi kiggede efter det rigtige puslebord længe og det er nok det møbel, som har været sværest at finde. Jeg synes ærlig talt, at de fleste pusleborde koster en formue uden jeg føler, at jeg ville få ret meget for den formue. Vi endte med at vælge dette fine puslebord fra serien STUVA, som kan findes i IKEA. Det gjorde vi, fordi bordet har en ret fin langsigtet løsning. Når det ikke længere skal bruges til numsevask, kan puslepladen sænkes i højden og derved bruges som et legebord/skrivebord. Der kan desuden tilkøbes skuffer m.m. til bordet. Derved kan bordet bruges en del år frem, hvilket vi er fan af her hjemme. Desuden er bordet købt til en pris, hvor ingen af os græder snot, hvis det får en skramme, en tuschstreg eller bliver klistret til med klistermærker. Det var også vigtigt for os, da lille’pigen jo skal have plads og mulighed for at udfolde sig uden vi behøver at våge for meget over hende og frygte, at hun ødelægger noget.

 

Forneden har vi lille’pigens pusle/rejse-taske, som jeg kalder den og en stribe af bøger, som hun først får glæde af om nogle år. Længere oppe har vi diverse kurve og kasser med plejeting, bleer m.m. og på hylden lige under puslepladen er der et lager af stofbleer, klude, et par badehåndklæder m.m. Alt hvad der skal være på sådan et numsevaskeri.

 

Lille’pigens fine navn (læs mere om hendes navn HER) udformet i de sødeste små træbogstaver og en lille vågelampe i form af en sød lille lyserød kanin. Begge dele er gaver fra mit babyshower og de passer jo perfekt ind.

 

Denne søde klovn af trylledej hænger over puslebordet. Selvfølgelig i en højde, hvor hun ikke kan nå den på sigt. Jeg har en tante og hun er verdens bedste til at lave trylledej, hvilket jeg forbinder meget med mine besøg hos hende i min barndom. Klovnen var også en gave til mit babyshower og jeg er vildt glad for den! På mit eget barndomsværelse havde jeg selv en klovn magen til. Vist nok bare i blå eller grøn. Så det er lidt fint, at min lille pige også har fået en. Og så er det ikke sådan en ting, som de fleste har. Det er jeg også fan af.

 

Helt henne i hjørnet står dette fine lager af tøj. Lidt af det er nyt, men langt det meste har vi arvet fra min storesøsters datter. Tror jeg har tøj helt frem til 2 års alderen, hvilket bare er fedt. Tøjet fejler intet og så er der altså ingen grund til ikke at bruge det igen. Jeg har faktisk også en stor kasse med overtøj til hende. Hurra for genbrug og arveting! I kasserne her er der blot en lille del, af alt det tøj vi har. De første størrelser vi får brug for, er at finde i hendes klædeskab.

 

Et babytæppe og så selvfølgelig hendes “Barnets Bog”, som jeg allerede har skrevet en del i.

 

Jeg elsker luftballoner, så derfor er der også sådan en fin en på lille’pigens værelse. Kun til pynt og intet andet. Elefanten er også en slags vågelampe, som hun på sigt selv kan tænde ved at trykke den på maven. Billedet er bare et billede af hendes forældre fra deres lidt yngre dage. Hun må godt vide, at vi en gang så bedre ud 😉

 

Lige ved siden af hendes klædeskab, har hendes far stået for at lave denne hyggekrog. En bænk, hvor der i skuffen under er plads til legetøj og alt muligt andet. Lyset, der både kan skifte farve og alt muligt, er også farens kreative værk. Tror bestemt at lille’pigen kan få meget ud af denne krog, når hun bliver lidt større.

 

Klædeskab med hyggekrogen ved siden af. Både klædeskab og bænk er af samme serie som puslebordet. Begge dele passer perfekt ind i hjørnet her, hvor skråvæggen da bestemt ikke gjorde det lettere at finde det rigtige møbel. Jeg synes sgu, at pladsen er super godt udnyttet. Og ligesom med puslebordet er møblerne købt til en pris, hvor vi ikke er kede af, hvis der sker noget med dem. Det var vigtigt for os.

 

I skal da lige en tur i klædeskabet også, som allerede er fyldt godt op med de størrelser, som hun kan passe det første lille års tid. Ja, hun mangler sgu ikke noget den unge dame.

 

Lille’pigens seng, som hun først skal sove i om noget tid. Det er i hvert fald det vi regner med, men nu må vi jo se. Det kan også være, at den bliver flyttet ind i soveværelset. Sengen har vi arvet fra min storesøster også. Jeg kan anbefale at have en søster, der lige får to små børn før man selv gør. Det kan godt betale sig. Sengeranden er faktisk også den, som min niece har haft i hendes seng. Det er så fint og super praktisk, at tingene kan genbruges når nu de ikke fejler noget som helst. Så er der jo altså ingen grund til at købe en helt masse nyt. Billederne er plakater fra Smilbart Design, som laver nogle super søde motiver, hvis du spørger mig.

 

I sengen sidder disse to fine elefanter. De sorte hjerter på dem, har jeg selv syet på. Faktisk er de små klip fra en kasket, som min far gik meget med. Som nævnt tidligere døde min far for 7 år siden, så det er vigtigt for mig, at han på en eller anden måde optræder i lille’pigens liv. Det handler nogen gange om at være lidt kreativ for at få det til at lykkes. Jeg har også lavet bamser i samme stil til min søsters to små børn. Jeg synes det er lidt fint. Det yndige sengetøj på dynen er faktisk mange år gammelt. Det har lille’pigens far og faster nemlig også sovet med.

 

Over sengen hænger denne fine fugl. Jeg gav min far denne fugl i en af de sidste gaver jeg gav ham. Jeg tænker, at den fint kan hænge og våge over hende, når hun en gang skal sove der.

 

 

 

Vi har en lille gang/krog mellem soveværelset og hendes værelse. Her har vi lavet en lille amme/hygge-krog, som nok vil blive brugt meget i nattetimerne eller i dagtimerne, hvis vi har mange folk huset eller i andre situationer, hvor der måske er brug for at trække sig væk til et sted, hvor der er helt ro. Jeg synes det er en meget fin måde, at udnytte pladsen på.

 

Svanen er endnu en vågelampe, mens uroen er hjemmelavet af min veninde Helle, som er super dygtig til quilling, som det så fint hedder. Endnu en gave fra mit babyshower og jeg er pjattet med den.

 

Den er simpelthen så flot! Og igen en ting, som ikke mange har. Jeg er fan.

 

Nå, nu har I været et smut med inde på lille’pigens værelse. I må meget gerne smide en kommentar om, hvad I synes om det, men I må også lade være. Det bestemmer I bare helt selv 🙂

Jeg har nævnt mit babyshower flere gange i dette indlæg, så hvis du ikke har set billeder fra det, kan du se dem lige HER 

 

Rigtig god weekend til jer 🙂

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar