28 ting I muligvis ikke ved om mig – Og så et hurra til mig selv

I dag er det Leahs fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaaaaa 🙂

Jeg har fødselsdag i dag, hvilket jeg normalt eeeeeeelsker og gerne tæller ned til ca. 3 måneder før. I år er min fødselsdag dog anderledes og absolut fuldstændig uden planer. Jeg havde håbet at skulle fejre dagen med min lille pige i armene, meeeeeeeen. Hun er sgu ikk’ til det der fødselsdagspis’ åbenbart. Og hun vil tydeligvis ikke dele sin egen fødselsdag med sin mor. Fair nok.

Så jeg bruger dagen i min højgravide, tunge og meget trætte tilstand, ved at slappe af på sofaen med alt det bedste som Viaplay kan tilbyde. Det er faktisk heller ikk’ ringe da, når det nu ikke kunne blive anderledes. Og Jonas står for noget lækkert aftensmad, når han kommer hjem. Så jeg klager ikke.

 

Men nu det er min dag i dag synes jeg da, at vi skal snakke lidt om mig. Jeg har været i tænkeboks og skrevet nogle facts ned om mig selv, som jeg ikk’ tror mange af jer ved. Jeg fylder 28 år i dag, så derfor blev det til 28 ting. Sjovt, ikk’?

 

Ha’ den dejligste “Leah-dag” og nyd disse komplet ligegyldige ting om mig, som I ikke kan leve uden at vide:

 

Jeg er sølle 157 cm høj og min far sagde altid, at jeg satte røv for tidligt. Jeg har altid ønsket at være højere, men nu tror jeg efterhånden ikke, at det bliver meget anderledes.

 

Jeg er kæmpe fan af det komplet ligegyldige tv-program “De Unge Mødre”. Jeg har set samtlige sæsoner.

 

Jeg elsker is, men bryder mig faktisk kun om den helt almindelige vaniljeis. Faktisk foretrækker jeg sodavandsis fremfor flødeis.

 

Jeg er vældig dårlig til at lave mad. Eller i hvert fald er min interesse for det vældig dårlig. For jeg kan faktisk godt, hvis jeg endelig vil. Men det er fandme sjældent. Jeg håber min interesse stiger i takt med, at lille’pigen bliver større og skal have rigtig mad. Ellers bliver hun fandme træt af sin mor.

 

Lad os blive i køkkenet. For modsat mine evner til at lave mad, er jeg egentlig ret god til at bage. Det burde jeg gøre noget mere.

 

Jeg har boet 3 år på Sjælland. Nærmere betegnet i Køge. Min stærke indre nordjyde kunne dog ikke finde sig til rette der, hvorfor jeg vendte snuden hjem og snuppede Jonas med. Han tog med af egen fri vilje, skal det lige nævnes. I dag er jeg dog glad for at komme på besøg på Djævleøen.

 

Jeg elsker at have personlige ting i mit hjem. Samtlige nips-ting jeg har, er gaver jeg forbinder med særlige lejligheder eller ting, som nogen har lavet til mig.

 

Om et halvt års tid har Jonas og jeg været sammen i hele 9 år. Til august kan vi fejre 4 års bryllupsdag. Det er lidt vildt, at vi har været i hinandens liv så længe. Og om lidt bliver vi forældre. Når det altså kan passe lille’pigen at komme ud til os.

 

Jeg elsker at samle på minder. For hvert år der går, laver jeg en fotobog over ting der er sket i løbet af året. Det er så hyggeligt at bladre i dem. Det synes vores gæster som regel også.

 

Trods min ringe højde, som ikke er så høj, er jeg aldrig blevet god til at gå i sko med hæl. Altså stiletter osv. Jeg kan bare godt lide, at være nede ved jorden tror jeg.

 

I mine helt unge dage var jeg flittig til at farve mit hår. Det har både været sort, lilla, rødt og alt muligt andet. Nu har jeg ikke farvet hår i ca. 8 år og jeg får altid ros for min naturlige hårfarve. Det var sgu lidt fjollet og unødvendigt at farve det så meget.

 

Jeg er uddannet lægesekretær og jeg elsker mit fag. Dog kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvad det næste mon skal være. Jeg kan godt lide at udvikle mig og lære nyt. Heldigvis er der mange gode muligheder inden for lægesekretærfaget.

 

Jeg finder ro ved at være i naturen. Jeg elsker en god lang gåtur eller en løbetur.

 

Jeg har min storesøsters navn tatoveret på mit håndled. 

 

Jeg har været piss’ mørkeræd hele mit liv og jeg tror egentlig ikke, at jeg kommer til at vokse fra det. Så var det nok sket nu.

 

Jeg kommer uhyggeligt tit til at smide ting ud, der ikke skal smides ud. Og min telefon er jævnt tit at finde i køleskabet. Jonas er slet ikke træt af det.

 

Jeg elsker julen, det er den bedste tid på året. Jeg elsker hyggen, maden, julegodterne og at give gaver til dem, jeg har kær. Det er en magisk tid og jeg glæder mig til, at jeg fremover har min lille pige i julen også.

 

Men selvom jeg elsker julen, så er foråret bestemt min yndlings årstid. Man bliver så positiv, når lyset titter frem, blomsterne springer ud og mørket svinder hen. Til gengæld elsker jeg også, når vi så går fra sommer til efterår.

 

Jeg er både organdoner og bloddoner, da jeg synes det er en “nem” måde at give noget tilbage på. Noget som kan redde liv i sidste ende. Jeg mener at alle mennesker pr. automatik burde være skrevet op til begge dele.

 

Jeg absolut hader omklædningsrum og fællesbade, hvorfor jeg ikke kommer så ofte i svømmehallen, som jeg egentlig gerne vil.

 

Jeg kan godt lide struktur, systemer og lister. Derfor er det også en af mine stærke sider, at lave og udføre dem.

 

Jeg går med et lille fint guldarmbånd på mit venstre håndled. Det armbånd fik jeg af Jonas i morgengave, da vi blev gift og jeg har faktisk kun haft det af to gange siden. Den ene gang i en situation, hvor jeg ikke måtte have det på. Den anden gang er nu, hvor min gravide tilstand har givet mig nogle enormt hævede håndled grundet vand i kroppen. Ellers har jeg det altid på.

 

Jeg bliver nok aldrig sådan en, der drikker kaffe. Jeg lærte det lidt kort inden jeg blev gravid, men jeg har ikke rørt det siden. Nu tror jeg faktisk ikke, at jeg kommer til at drikke det igen. Men jeg kan godt lide duften af det.

 

Jeg elsker at spille brætspil og hyggen der er i det. Det er en rigtig god måde at være sammen på, synes jeg. Jeg gider dog ikke spille sådan nogle “Kloge-Åge” spil som bezzerwizzer eller trivial pursuit.

 

Jeg kan godt lide at rejse sammen med Jonas. Jeg glæder mig til mange flere oplevelser og ferier sammen med ham og nu også være lille pige. Hvis du har lyst, kan du komme med på én af vores rejseoplevelser HER.

 

Hele mit liv har jeg haft kæledyr og det føles forkert, hvis jeg ikke har et. Lige nu har vi Chefen og ham er vi pjattede med. Læs mere om ham HER.

 

Jeg er allergisk overfor at være sulten. Det gør mig i så ufatteligt dårligt humør. Det kan Jonas bekræfte.

 

Jeg troede det ville være svært, at skrive 28 ligegyldige facts om mig selv. Dog var det overraskende let. Håber du har nydt at læse med.

 

Læs også:

“DET KUNNE MAN JO OGSÅ LADE VÆRE MED AT SIGE TIL EN GRAVID”

“DER ER SÅ FANDENS MEGET, SOM JEG IKKE FORSTÅR .. #2” 

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar