Det har facebookgruppen hjulpet mig med

Tak for alt jeres feedback på mit indlæg på bloggen i går. Altså det med facebookgruppen. Både her på bloggen, men også alle de private beskeder jeg har fået. Jeg har skraldgrinet af de lignende erfaringer, som I har delt med mig. Så tak for dem! 🙂

Facebookgrupper som den for kvinder med termin i april 2018 eller alle mulige andre grupper, er jo til for at vi kan hjælpe og støtte hinanden. Det er så fint, at der er steder hvor vi kan søge råd, hjælp, støtte og inspiration fra andre, der står i samme situation som os selv.

For lige at runde indlægget fra i går af, så er der visse ting (som I jo læste i indlægget), som jeg personligt bare ikke forstår behovet for at dele med en gruppe på facebook. Godt nok er gruppen en lukket gruppe, men privat er den altså overhovedet ikke med mere end 1000 medlemmer. Men fordi jeg mener én ting, betyder det jo ikke, at det er forkert at dele det. Vi har alle hver vores behov og der skal jo være plads til alle. Jeg kommer heller aldrig til at forstå de opslag, hvor man spørger til om man burde være i kontakt med fødegangen eller andet der vedrører ens helbred. Eller ens babys for den sags skyld. Det kommer måske i min baggrund som lægesekretær, men jeg vil altid mene, at man bør kontakte de rigtige fagfolk og ikke sidde på facebook. Men igen, det er min personlige holdning og det andet er ikke forkert, hvis man føler det er det rigtige at gøre.

Nå, men det var så lige en længere afrunding af indlægget fra i går. Hvis du ikke fik læst indlægget, kan du finde det lige her: “Det kunne man også lade være med at skrive i facebookgruppen”.

 

I virkeligheden skal det her indlæg handle om det modsatte af det i går. Nemlig hvad jeg så HAR kunne bruge facebookgruppen termin i april 2018 til. Og det er faktisk ikke så lidt. Jeg vender nemlig ikke det hvide ud af øjnene til alting, for så havde jeg sgu nok meldt mig ud.

 

Det har gruppen hjulpet mig med:

 

Hospitalstasken – Jeg tror aldrig jeg havde fået pakket den taske, hvis jeg ikke var blevet inspireret af andre fra facebookgruppen. Eller jo, det havde jeg jo nok, men jeg er ofte stødt ind i opslag om netop hospitalstasken, hvor jeg har tænkt: “For helvede ja, det skal jeg også have med. Det er sgu da smart”.

 

Tilbud – Der findes vist en god røvfuld tilbudsjægere i den gruppe og hvor er det bare fedt, når de vil dele ud af deres viden. Jeg har sparet mange penge på nogle af vores indkøb, fordi nogen gav et hint om et godt tilbud. Så mange tak for det!

 

Indretning af børneværelse – Jeg havde nok klaret at få lavet børneværelset på egen hånd, men jeg synes det har været rart at se, hvordan andre har valgt at gøre det. Og særligt opslagene om, hvad der hører sig til en god pusleplads, har jeg fundet inspiration fra. Du kan i øvrigt se, hvordan vi har indrettet lille’pigens børneværelse lige HER.

 

Mavebilleder – Jeg har ikke selv haft behov for at dele mavebilleder i gruppen, men jeg synes egentlig det har været fint at se, at min mave ligner så mange af de andres. Ligesom det ind i mellem har været en trøst at se, at der findes andre der har fået lige så store elefantfødder, som jeg selv har fået. Eller kæmpe pølsefingre for den sags skyld. Det er lidt rart at vide, at man ikke er den eneste, der kan være træt af de gener, som graviditeten kan føre med sig.

 

Andres fødsler – Der bliver jo født en masse skønne og smukke babyer lige nu. Det er klart, nu hvor vi har ramt april. Jeg synes det er enormt hyggeligt, når folk med den største glæde deler nyheden om, at deres lille guldklump er kommet til verden. Åh, så kan jeg kun glæde mig endnu mere, til jeg får min egen i armene. Og så er det super fedt, når folk deler lidt (eller meget) fra deres fødselsoplevelse. Og der er jo både positive, men også mindre positive beretninger at læse. Mentalt bliver jeg selv mere forberedt på de 117 forskellige scenarier, som jeg selv kan blive udsat for, når det bliver min tur til at føde. Så tak for dem 🙂

 

Det var lidt om, hvad jeg synes at jeg har kunne bruge facebookgruppen til. Hvis du har lyst til at læse mere fra min hånd, kan jeg anbefale:

“11 TEGN PÅ AT JEG IKK’ HAR FØDT ENDNU”

“DET HER FYLDER PÅ ØVERSTE ETAGE, NÅR JEG TÆNKER PÅ AT SKULLE FØDE OM LIDT”

“DET KUNNE MAN JO OGSÅ LADE VÆRE MED AT SIGE TIL EN GRAVID”

Men i virkeligheden vil jeg hellere, at du sender en masse ve-støv i min retning, så jeg kan få lov til at møde min lille pige snart. Hun hygger sig sgu for godt inde i mavsen 🙂

 

 

Skriv et svar