Der er så fandens meget, som jeg ikke forstår .. #4

Vi fortsætter serien med de ting, som jeg bare ikke forstår. Er spændt på at høre, om I er enige 🙂

 

Danske serier og film – Jeg ser sjældent danske film eller serier, for jeg synes faktisk sjældent, at det er godt. Skuespillerne er sikkert dygtige nok, men jeg synes bare det danske sprog lyder så kunstigt, når de danske skuespillere fyrer deres replikker. Jeg er sikkert skør, men det får mig virkelig til at krumme tæer.

 

Rygning – Jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor man har lyst til at ryge. Folk må helt selv om det og jeg ser ikke ned på folk, der ryger. Deres krop, deres valg. Men med den viden man har om rygning, så forstår jeg bare ikke, at man kan have lyst til at udsætte sin egen krop for det. Ej heller at man tør at gøre det. Og så lugter det jo også så fælt.

 

Sushi – Jeg forstår godt sushi. Jeg elsker sushi! Men jeg forstår ikke, hvorfor det skal tage så stor en bid af mit dankort, når jeg køber det. Sushi er virkelig en dyr spise, men hold nu op hvor er det også bare lækkert! Sænk priserne på sushi nu, tak!

 

Wish – Altså den der app, hvor man kan købe de skøreste ting til ingen penge. Jeg forstår det ikke helt og jeg har aldrig selv brugt appen. Jeg kan forstå, at mange er med på trenden, ja selv Jonas sørger for, at der kommer små pakker i vores postkasse. Jeg har ikke selv den store tillid til kvaliteten på de varer, man kan købe via wish. Men noget må der jo være at komme efter, siden det er så populært.

 

Tatoveringer i ansigtet – Jeg kan godt lide tatoveringer og jeg har da selv et par stykker også. Men altså, hvorfor skal de sidde i ansigtet på nogen? Og er man slet ikke bange for at fortryde? Det klæder de færreste at have en tatovering i ansigtet, men er det i virkeligheden ikke også sådan en “bølle-ting”?

 

Eget navn tatoveret – Vi kan fortsætte med at snakke om tatoveringer. Jeg forstår ikke, hvorfor man har sit eget navn tatoveret? Er man bange for at glemme det? Jeg kan forstå, at man har en andens navn af en eller anden særlig grund, men sit eget? Det forstår jeg bare ikke.

 

Reklamerne i min postkasse – Hvorfor skal der komme så pisse mange af dem? Jeg forstår ikke, at det er nødvendigt at bruge så mange ressourcer på at fremstille så skide mange reklamer. Smider de fleste dem ikke bare ud? Jeg læser i hvert fald ikke dem vi får og så snart vi får en ny postkasse, skal jeg have en af de der fine “nej tak til lortereklamer” – klistermærker.

 

En hund uden snor – Jeg forstår ikke, når folk ikke har deres hund i snor på steder, hvor der færdes andre mennesker. Altså på de helt almindelige gader osv. Det er noget andet i skoven osv, hvor man ofte kan færdes ret meget uden selskab fra andre. Personligt er jeg bange for større hunde og jeg er ofte ved at panikke lidt, hvis jeg skal passere en større hund, der ikke er i snor. Nok kan man kende sin hund godt, men man kan aldrig være helt sikker på, hvad den tænker og gør. Så få nu lige den hund i snor, ikk’.

 

Hundelorten, der blev liggende – Vi fortsætter i hundeafdelingen. Hvorfor kan det for nogen hundeejere være så skide svært, at samle deres hunds efterladenskaber op. Det er jo ikke pisse lækkert, at passere sådan en satan, der ligger og hygger på fortorvet. Og stakkels dem, der træder i dem. Nej tak til hundelort på mit fortorv. Eller på græsset lige ude foran min hæk. Jeg lurer stadig efter synderen og jeg glæder mig til at smide nogle friske gloser ud af vinduet, hvis jeg ser det ske igen.

 

Mit hår – Jeg forstår ikke, hvorfor mit hår skal krølle ved selv den mindste smule fugt i luften. I tør ikke tænke på, hvor ofte jeg har sat mit hår forgæves. Og det er altså lidt som om, at det blev værre mens jeg var gravid og også her i tiden efter. Jeg har simpelthen fået en manke, der er selv en løve værdig.

 

 

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar