Der er så fandens meget, som jeg ikke forstår .. #5

Så tager vi hul på 5. kapitel om ting, som jeg bare ikke forstår. Det er da ganske utroligt, at jeg kan blive ved med at finde på nye ting, ikk? I dag handler det lidt om mad, som jeg har lidt svært ved at blive klog på 🙂

 

Agurk – Jeg synes agurken er en fesen grøntsag og jeg har sgu et sjovt forhold til den. Før jeg blev gravid var det ikke noget, jeg spiste ofte, men jeg havde ikke noget problem med den. Så blev jeg gravid. I starten af min graviditet kunne jeg slet ikke være i nærheden af en agurk pga lugten. Sidst i graviditeten var det noget af det, jeg havde mest lyst til at spise. Altså foruden sodavandsis. Dog kunne jeg fortsat ikke klare lugten, så måtte holde vejret, mens jeg spiste det. Nu hvor jeg ikke er gravid mere, er vi tilbage ved udgangspunktet. At det er en fesen grøntsag, som jeg ikke spiser ret ofte. Og nu minder den mig mest om at være højgravid.

 

Mandler og andre nødder – Det jeg primært ikke forstår her er, hvorfor de skal være så pisse dyre. Jeg spiser en del af mandler, når jeg er på min strenge PCOS-kost, men nøj hvor mit dankort græder, når jeg køber dem.

 

Valnødder – Nu vi snakker om nødder, så forstår jeg ikke, hvordan man kan spise valnødder. Jeg kan slet slet ikke få mig til at smage på dem, da jeg synes det ligner bitte små musehjerner. Hvor uhyggeligt klamt er det ikke lige?

 

Cola Zero over Pepsi Max – Jeg drikker ikke voldsomt meget sodavand, men hvis jeg gør, så er Pepsi Max min klare favorit. Jeg forstår ikke, at man kan foretrække Cola Zero over Pepsi Max. Eller generelt bare Cola over Pepsi. Men det er vist bare en af de ting, der deler vandene.

 

Kager med syltetøj og syltetøj generelt – Jeg forstår ikke, hvorfor man vælger at ødelægge en god kage ved at putte smattet frugtsnask i den. Syltetøj eller hedder det marmelade? Jeg ved det sgu ikke, jeg kender ikke forskellen. Jeg spiser det bare ikke. Og det er faktisk mange kager, man så er nødt til at sige nej tak til.

 

Kokos – Det er bare noget fanden har skabt. Og det smager lige grimt om det så er smidt oven på en drømmekage eller hen over en flødebolle. Eller hvor man nu kan få kokos henne. Føj.

 

Øl – Det er bare noget jeg ikke kan lide. Det lugter grimt og det smager grimt. Tidligere, da jeg var noget yngre end jeg er nu og havde mine stunder med gode gamle Jomfru Ane i Jomfru Ane Gade, kunne øl dog godt bruges til at holde en brandert gående for få penge. Måske det er derfor jeg ikke kan lide det i dag? Jeg har i hvert fald smagt det retur en del gange 😉

 

Rosiner – Rosiner er noget, som mange ynder at smide i en perfekt og lækker nybagt bolle. Det skal man dog kun gøre, hvis man er interesseret i at smadre den lækre nybagte bolle. I hvert fald hvis du spørger mig. Rosiner for sig selv smager en my bedre, men ikke meget. Jeg forbinder det egentlig mest med noget, som man giver til børn til en sund børnefødselsdag.

 

Remoulade – Jeg har vist nok en lille smule allergi overfor remoulade. Jeg kan i hvert fald hverken klare lugten, smagen eller synet af det. Måske har jeg også en smule remoulade-angst? Da jeg var yngre kunne jeg i hvert fald ikke sidde i nærheden af nogen, der spiste remoulade.

 

Donuts – Donuts er ofte smadder flotte, som de ligger der med deres mange forskellige farver. De ser vanvittigt indbydende ud, men føj da hvor smager de bare ikke særligt lækkert. De flotte ydre snyder helt klart, hvis I spørger mig.

 

2 comments / Add your comment below

  1. Haha er ikke særlig enig 😉
    Jeg elsker agurk, valnødder, kokos, øl og remo 😀

    Rosiner skal skride af helveds til lige meget hvor det findes… og så er jeg klar fortaler for Coca cola frem for Pepsi 😛

Skriv et svar