Der er så fandens meget, som jeg ikke forstår .. #6

Og hermed 6. del af indlæg i rækken om ting, som jeg bare ikke forstår. Er I enige?

 

Folk der hører højt musik mens de går på gaden – Jeg var ude og trille med barnevognen den anden dag. Lille’pigen var også med. Vi går på en stille, rolig og meget hyggelig villavej, hvor der høres børn lege i haverne, fugle der pipper, naboer der sludrer over hækken og græsslåmaskiner der arbejder på græsset. Det meget fine og idylliske billede som jeg maler for jer her, bliver dog ødelagt af denne unge gut, der kommer sjaskende ned ad vejen til lyden af noget, der mest lyder som Nik & Jay på voldsomt meget afføringsmiddel. Hvorfor ikke bare tage noget i ørerne, så man selv kan høre sit musik?

 

Priserne på bind, tamponer og barberblade – Hvorfor sulan skal det da være så pis’ dyrt? Vi kvinder kan jo ligesom ikke rigtig undvære noget af det, så det er da mega ringe, men også skide smart, at priserne er sat så højt.

 

Folk der ikke klipper deres forpulede hæk – Og jeg tænker endda kun på den, der vender ud mod fortorvet. Det er så røv irriterende, når en hæk dækker halvdelen af fortorvet. Særligt når jeg skal forbi med min barnevogn. Klip den hæk eller få et hegn. Det kan da ikk’ være så svært at fatte? Mon der er en sammenhæng mellem folk, der ikke klipper hæk og folk der ikke skovler sne? For begge dele er da pis’ irriterende.

 

Folk der ikke skovler sne – Se ovenstående.

 

Folk der kigger ned i jorden, når man går forbi – Hvad blev der af at smile til hinanden? Måske endda lige give et lille nik? Eller endda sige hej? Det kan selvfølgelig også være, at dette kun sker for mig. Jeg ser nemlig mega farlig og ret uhyggelig ud.

 

Folk der går over for rødt – særligt foran børn – Man må ikk’ gå over for rødt. Det er derfor den røde mand står bum stille. Lyssignalet er vældig pædagogisk faktisk. Grøn mand, gå – Rød mand, stå. Meget ukompliceret. Og jeg forstår ved gud ikke, hvordan nogen kan have så travlt, at de ikke kan overholde det. Mon de også kører over for rødt, når de kører bil? For den røde farve betyder sgu det samme om du er kørende, cyklende eller gående. Værst er det, når man gør det foran mindre børn, der er netop er ved at lære forskellen på rød og grøn i trafikken.

 

Hvorfor offentlig transport er blevet så pis’ dyrt – Kan I huske da jeg var barn og kun betalte 7.5 kroner for en busbillet? Nå ikke. Men det kan jeg huske. I dag koster en busbillet hvad, et par og 20 kroner? Det har man ikke helt styr på, for i dag svinger vi jo bare rejsekortet, så vi ikke behøver sludre med buschaufføren.

 

Hvorfor Jonas elsker fodbold så meget – For det er jo røv sygt. I år har han været snedig og heldig på samme tid. Da lille’pigen stadig er en lille pige, skal vi ikke ud at rejse i sommerferien i år. Vi skal bare hygge hjemme og måske lidt i svigerpakkens sommerhus også. Jeg har jo ferie hele tiden, som Jonas så fint beskriver min barsel, så han har kunne planlægge sin sommerferie, som det passer ham. Det bedste valg var naturligvis at holde ferie når der er VM her i juni. Eller er det EM? VM? EM? Der er i hvert fald fodbold på daglig basis og jeg fatter ikk’ han gider det.

 

 

 

 

 

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar