Pis’ skøre ting jeg har gjort her i min barsel

Det der barselsliv ikk’. Misforstå mig nu ikke for jeg elsker, at jeg har muligheden for at gå hjemme med min datter og give hende den bedst mulige start på livet. Men når det så er sagt, så kan det der barselsliv sgu også være en smule røvsygt ind i mellem. Mine dage ligner i hvert fald meget hinanden, men det er også heldigt faktisk. For det er sgu sjældent at jeg ved, hvilken dag det egentlig er. Nå, men selve barselslivet er en anden snak i et andet blogindlæg på en helt anden dag.

Det her indlæg skal handle om skøre ting, som jeg har gjort på flere af de mange dage i min barsel, som pisse meget ligner hinanden.

 

Rodet rundt i de ski’e gode børnesange – Når jeg skråler “Jeg er en lille undulaaaaat” på melodien til hjulene på fucking bussen, så ved selv lille’pigen, at mor har fået en skrue løs. Hun holder som regel sin kæft og smiler overbærende til mig.

 

Set Paradise Hotel om og om igen – Der er så frygtelig stille her hjemme, når det bare er lille’pigen, chefen og mig selv. Også selvom jeg ind i mellem synger børnesange på livet løs. Så jeg har brug for baggrundsstøj, hvilket ofte har været noget så støjende som Paradise Hotel. Et hjernedødt dumt program, som bider en i røven så man ikke kan slippe det, hvis man først er gået i gang. Jeg har set flere af de gamle sæsoner. Eller hørt dem. For mit fokus er mest på lille’pigen. Men ham Ronnie fra sæson 5 var sgu da et dumt svin, hva? Og hvad sker der for, at man kan få kælenavnet “Onani-Caroline”?! Fuck.

 

Stenet Instagram i en hel time – Jo det skete faktisk på et tidspunkt. Det var i lille’pigens første tid, hvor søvn var en temmelig stor mangelvare. Hun sov en time, hvilket var en sjældenhed den gang. Jeg brugte den time på Instagram med fusserne på sofabordet, hvor jeg måske hellere skulle have sovet selv, spist, drukket eller andet, som jeg aldrig nåede i de dage. Men i det mindste var jeg opdateret på Instagram lige præcis dén dag.

 

Holdt lørdag på en tirsdag – Så er vi lidt tilbage til det der med, at dagene godt kan flyde lidt sammen, når man er på barsel. Jeg sad en hel formiddag med lille’pigen i stuen. Hun var et meget grædende barn den dag, husker jeg. Jeg var ved at blive godt træt, som man helt naturligt bliver det, når ens barn græder utrøsteligt i flere timer. Jeg kiggede på klokken som nærmede sig middagstid mere og mere. “Dumme svin”, tænkte jeg. Ikke om lille’pigen, men om Jonas. For jeg kunne ikke forstå, hvorfor fanden han ikke stod op og kom og hjalp mig med barnet. Og stædig som jeg er, ville jeg jo ikke vække ham og bede om hjælp. For det måtte han da selv kunne høre, at jeg havde brug for. Idiot som jeg var, men søvnmangel kan gøre selv det sødeste menneske til et dumt røvhul. Jeg siger det bare. Jeg går så igennem køkkenet og ser, at bilen ikke holder ude foran huset. Tænker først at nogen har stjålet vores bil. Men så ser jeg på vores kalender, der ligger på køkkenbordet, at det er fucking tirsdag. I mit hoved var det lørdag. Eller søndag. Det var i hvert fald en fridag. Så Jonas blev øjeblikketligt tilgivet for ikke at komme og hjælpe mig med lille’pigen. Han var nemlig på arbejde i Skagen, som han er hver tirsdag. For fanden, Leah!

 

 

Skriv et svar