Min vanvittige sundheds-måned

Da du læste indlægget Hvorfor vægttabet er så ski’e vigtigt for mig læste du til sidst, at jeg er i gang med en måned, hvor jeg går all-in på at få “nulstillet” min krop. Vi er nu lige lidt mere end en uges tid inde i den måned og det går faktisk jævnt fedt. I hvert fald hvis man er til gulerødder og broccoli. Jeg har holdt mig på salatbladet og kun spist PCOS-venligt. Derfor er de mange astronaut is i fryseren blevet skånet og jeg har heller ikke rørt Jonas’ chokolade. Jeg havde faktisk svoret, at jeg ikke ville hoppe på vægten, men det løfte har jeg så pisse meget ikke holdt. Satans. Men alligevel er det ikke helt skidt, for turen der på motiverede mig kun til at fortsætte og knokle hårdere. Så kan I jo selv gætte på, om det er fordi tallet var det samme, højere eller måske mindre. Gæt løs! Men jeg siger det ikk’. Endnu i hvert fald.

Det har fungeret ski’e godt for mig, at jeg forbereder min mad til flere dage. Det giver mig nemlig ikke mange undskyldninger for at spise udenom planen. Til gengæld giver det mig en masse tid, da både min frokost og aftensmad står klar de fleste dage. Jeg er også som en fuldstændig fremmed i mit eget køkken, så det passer mig fint, at jeg ikke skal befinde mig der hver dag.

Med min nyfundne tid er der blevet plads til løbeture i programmet. Her i starten er det mit mål at løbe 2 gange i ugen og jeg er startet blidt ud med 2 km pr. tur. Godt jeg ikke satte det højere end det, for 2 km er fandme rigeligt for mig lige nu. Det føles som 10. Det er faktisk så hårdt, at jeg lige nu ikke forstår, at jeg en gang syntes, at løb var pisse fedt. Hvis den følelse kommer tilbage en dag, så er det sgu da en sejr i sig selv. Nå, men sofa-rumpen og slaske-maven bliver i hvert fald rystet i gennem, når jeg løber ude på landevejen og slår huller i asfalten. Men jeg kommer afsted og det er det vigtigste. Det skal nok blive godt på et tidspunkt, dét er jeg sikker på!

 

Lige nu er ønsket, at det alt for varme sommervejr skrider ad helvedes til, så jeg kan få gået nogle længere ture med barnevognen. Efter klokken er passeret 10-11 stykker om formiddagen er barnevognen simpelthen oftest så varm, at det gør ondt i mit moderhjerte, hvis lille’pigen ligger i den. Hun bliver i øvrigt også pisse skide eddike sur, for hun bryder sig ikk’ om at have det alt for varmt. Så køligere vejr til os, tak!

 

Jeg lover (og nu kommer der faktisk et løfte, som jeg har tænkt mig at holde), at jeg vil opdatere jer om resultatet, når den her vanvittige sundheds-måned er gået. Det motiverer i øvrigt også pisse meget, at jeg ved I sidder nogen derude og følger med. Det ville satme være pinligt at komme om en måned og sige, at vægten er steget med 3 kilo. Så det sørger jeg så lige for, at den ikke er! 🙂

 

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar