Sætninger du ikk’ hører fra min rapkæftede mund .. #4

 

Ej, skal vi ikke bruge dagen på stranden i morgen? – Jeg er ikk’ en strandløve. Hverken af udseende eller af sind. Særligt ikke om sommeren, når det er varmt. Jeg hader sandet. Jeg synes havvand er ulækkert. Og jeg er ikke typen, der gider at ligge og stege i solen. Det får man i øvrigt også rynker af på sigt. En skønne dag kommer jeg nok til at færdes der oftere, da lille’pigen selvfølgelig ikke skal lide under, at jeg ikke har lyst. Jeg kan til gengæld godt lide at gå tur på stranden i vinterhalvåret. Vind i håret, røde kinder og en kold næse. Dét er lige mig!

 

Nej, jeg skal ikke have flere tatoveringer – Jeg vil gerne have flere tatoveringer. Og have gjort noget ved dem jeg har også. Men efter jeg har fået et barn, tror jeg det bliver sværere at prioritere pengene på det.

 

Jeg bruger alt for mange penge på make-up – Det gør jeg overhovedet ikk’ jo. Jeg bruger nærmest næsten ikke make-up. Mascara vil jeg helst ikke undvære (når jeg skal ud), men ellers vil jeg gerne holde det så naturligt som muligt. Mest fordi jeg hellere vil sove 5 minutter længere om morgenen. Og her i barslen er det i hvert fald ikk’ et problem at holde det naturlige look.

 

Jeg starter hver dag med 100 armbøjninger – Det gør jeg overhovedet ikk’. Jeg praktiserer ikke armbøjninger på noget tidspunkt af dagen. Til gengæld går jeg gerne en lang tur med lille’pigen hver dag. Hvis vejret ikke forhindrer det.

 

Jeg elsker accessories som tasker, smykker m.m. – Jeg er nok så lidt pige på det område, som en pige kan være det. For det gør jeg bare overhovedet slet ikk’. Jeg har ikke så meget af det og jeg fortrækker faktisk at have mine ting i lommerne, frem for i en taske.

 

Jeg har taget min drømme uddannelse – Det har jeg faktisk ikke. Jeg har dog taget en uddannelse, som jeg synes er rigtig fed og som jeg er rigtig glad for at arbejde med! Men jeg har altid haft en drøm om at blive journalist og forfatter. Eller skolelærer. Men, men. Jeg er jo også “ung” endnu, så man ved jo aldrig. Dog har jeg også fremtidsdrømme med mit nuværende job som lægesekretær.

 

Jeg synes hunde er sødere end katte – Det er de ikke. Jeg er helt sikkert mere kattemenneske end jeg er hundemenneske. Jeg tror faktisk jeg vil være en kat i mit næste liv. Den fede og dovne kat, der ligger og steger i solstrålen. Jo, jo. Det er mig i mit næste liv, hvis jeg selv må vælge.

 

Fik du læst om mine planer for august? 

Skriv et svar