Sætninger du ikk’ hører fra min rapkæftede mund .. #5

 

Så er jeg klar med endnu et indlæg, som er smækfyldt med sætninger, som ikke ville falde over mine læber. Denne gang i en “mor-udgave”.

 

Min datter skal kun gå i mærketøj – Det skal hun overhovedet ikk’. Lige nu består hendes tøj ca. af 90% tøj fra H&M, Bilka og Føtex. Og rigtig meget af det er arvetøj, da vi egentlig godt kan lide at genbruge. Særligt når det ikk’ fejler en skid. De sidste 10% er det man kalder “mærketøj” og det har jeg selv købt til hende, fordi jeg synes at det er noget virkelig super fint og lækkert tøj. Og det skal der også være plads til jo.

 

“Og når vi så skal have nummer to ..” – Det skal vi ikk’. Altså have barn nummer to. Det har hele tiden været planen, aftalen og drømmen at få ét barn og vi er fandme heldige med, at vi har fået hende. Vi har umiddelbart ikke lyst til eller behov for at få barn nummer to. Til gengæld glæder vi os pisse meget til resten af livet med det ene skønne barn vi har.

 

Min datter SKAL lære, at sove i sin egen seng – Jeg er sindsygt meget mere til det der samsovning, end jeg troede jeg ville være. Før jeg blev gravid var jeg mest tilhænger af, at mit fremtidige barn skulle sove i egen seng. Gerne så tidligt som muligt. SÅ blev jeg gravid og begyndte at trække lidt i land. Så fødte jeg og nu kan jeg nærmest ikke få hende tæt nok på. Så nu samsover vi og det fortsætter vi med, så længe det giver mening for alle. Hvis hun på et tidspunkt finder mest ro i egen seng, så skal mine behov i hvert fald ikke stå i vejen for det.

 

Min datter må ikk’ se iPad eller TV – Fandme jo hun må sgu så. Og hun elsker det i den begrænsede mængde, som jeg tillader hende at gøre det. Jeg har prøvet at vise hende noget rigtig pædagogisk pis som “I Drømmehaven med Upsy Daisy”. Til jer der ikke kender det, så er det er vel en moderne version af Teletubbies, bare mindre irriterende. Det lort falder hun ikke for. Hun er fan af YouTube og musikvideoer med “eMMa”. I ved hende der er lillesøster til de vanvittigt populære norske tvillinger “Marcus & Martinus”. Særligt sangen “Fået deg på hjernen” er et hit. Den sang kan trøste, når hun er ked eller har ondt. Den kan få hende til at spise på de dage, hvor hun ikke gider det. Den kan få hende til at smile og grine. Den sætter gang i hendes indre dansemus, så hele kroppen bliver brugt. Derfor kan jeg ikke se noget dårligt i, at hun får lov at se den. Det blev et langt skriv om den sætning, men jeg ved jo også at mor-politiet lurer derude med lange krummede pegefingre og behårede vorter på næsen.

 

Min datter er aldrig irriterende – Jo vist er hun så. Men heldigvis ikke så ofte, som hun er glad, sød og charmerende. Personligt tror jeg, at det er pisse meget fis i en hornlygte, når forældre siger at de aldrig bliver trætte af deres børn eller aldrig synes de er lidt irriterende. For det er alle babyer/børn sgu da ind i mellem. Det betyder jo ikke, at vi ikke knus-elsker livet halvvejs ud af dem! Jeg kan egentlig godt nævne et par eksempler. Altså lille’pigen kan godt gøre mig liiiiidt træt i ægget, når hun vågner kl. 05.15 for så at blive træt og umedgørlig allerede efter 30 minutter. Spise vil hun ikke en gang. Jamen søde barn, hvorfor sov du da for fanden så ikke en time længere? Hun er også lidt irriterende, når hun ikke vil acceptere, at jeg også ind i mellem bliver lidt sulten. Hun er også lidt irriterende, når hun nægter at være i sin barnevogn om eftermiddagen. Hvorfor sådan noget pjat, når hun putter så godt i den om formiddagen? Det er fandme godt, at hun er så sød, dejlig, sjov og kær ellers 😉

 

P.s. Her til morgen vågnede hun kl 07.00 efter 12 timers søvn, så ingen morgen-surhed i dag 🙂

2 comments / Add your comment below

 1. Haha fedt med morvinklen på de her indlæg! 😀

  Og jeg er enig i det hele. Herhjemme går vi også mest i arvet tøj og ellers tøj fra H&M, NameIt og Føtex.

  Samsovning er pisse hyggeligt ja! Hvis vi havde en større seng er jeg heller ikke i tvivl om at vi ville sove sammen med hende, men der er desværre ikke rigtig plads i vores nuværende seng til at vi tør gøre det så meget.

  Karla elsker at se Crazy Frog på youtube (og moren bliver kun lidt sindssyg af den lårte sang)

  Og ja, hun kan fandme også være irriterende nogle gange 😀

  1. Det er så lækkert med arvetøj 🙂 Der er jo faktisk også rigeligt at bruge penge på med sådan en lille en i huset.

   I må have en større seng 😉 Vi købte en ny stooooor seng, da vi overtog huset. Så der er masser af plads til os alle tre og vi elsker det! 🙂

   Nu er jeg jo nødt til at præsentere lille’pigen for Crazy Frog i morgen. Den falder garanteret lige i hendes smag!

Skriv et svar