Hvis jeg skulle .. #2

.. Blive bedre til noget, skulle det nok være at begå mig i et køkken. Gad da godt være sådan en, der kunne lave vildt lækker og flot mad. Og gerne alt slags mad. Men i virkeligheden interesserer det mig ikk’ en fløjtende prutfis og derfor er det Jonas, der er madmutter her hjemme. Han er faktisk også ret god til det!

.. Rejse i morgen, da står en rejse til Italien højt på listen. Men det er der også så mange andre steder, der gør. Vi har alt for mange rejsedrømme.

.. Vinde en pæn sum penge i lotto, ville jeg nok spørge Jonas om vi ikke skulle få bygget et nyt hus. Vi er egentlig ret glade for det vi har, men muligheden for at få bygget et helt nyt, hvor vi bestemmer alle detaljer, ville være svært at sige nej til. Desuden ville jeg ønske mig en konebil. En lille VW UP ville snildt kunne gøre det. Og ellers ville jeg forkæle venner og familie, sørge for at rejse en masse i fremtiden med Jonas og vores datter. Og så gemme en pæn sum til vores gamle dage, så vi ikke skal blive gamle på arbejdsmarkedet. Og donerer til velgørenhed. Nå, men den lottogevinst skal da vist nok få ben at gå på.

.. Ringe til nogen i himlen, ville jeg ringe til min far og spørge, hvad han fordriver tiden med. Og bede ham om at hilse alle de andre.

.. Flytte til et andet sted i Danmark, og slet ikke tænke på, hvor min familie og venner bor i dag, ville jeg godt kunne finde på at flytte til Bornholm. Der er så hyggeligt der og der er noget ved “ø-livet”, som tiltaler mig. Men jeg er nordjyde og det bliver nok aldrig lavet om.

.. Fortryde noget her og nu, ville det være, at jeg ikke gav amning en chance mere, da jeg kom hjem fra den rædselsfulde indlæggelse på Barselsafsnittet. Jeg kan stadig ikke helt slippe tanken om, at lille’pigens start på livet måske havde været mindre hård. Og den dårlige samvittighed hjemsøger mig stadig. Men det betyder ikke, at jeg ikke stadig synes, at der er nogle pisse fede grunde til at have et flaskebarn. 

 

Fik du læst om de 10 ting som graviditeten har efterladt mig med

3 comments / Add your comment below

  1. Er vild med de her indlæg!

    Kan godt forstå du ville ringe til din far hvis du kunne <3 OG så skal du altså ikke gå og have dårlig samvittighed over det med amningen!

Skriv et svar