Jonas og Leah siger ting om hinanden, som I måske eller måske ikke ved

I går i indlægget #jonasogleah læste I lidt om os som par. I dag kan I læse lidt om hver af os, men det er skrevet af den anden af os. Jonas har nemlig ganske meget modvilligt skrevet nogle ting om mig her til bloggen og dette indlæg. Det forventer jeg ikke igen af ham i den nærmeste fremtid. Eller fjerneste. Nå, men lad os starte med hans punkter om mig inden han får et hysterisk anfald af modvillighed.

 

Ting om Leah – skrevet af Jonas 

1/ Før Leah lærte mig at kende, havde hun aldrig, jeg gentager lige ALDRIG, kørt i tog før. Hun boede endda lige ved siden af en togstation, da vi lærte hinanden at kende. Det er sgu lidt underligt.

2/ Selvom Leah tit skriver, at hun ikke kan finde ud af at være i et køkken, så kan hun faktisk godt lave noget mad. Hvis hun skulle stå for aftensmaden, ville der blive serveret en skål pasta, en skål ris (dem fra kogepose) og et fad med flødekartofler. Det lyder ikke så tosset, vel?

3/ Faktisk laver hun i øvrigt rigtig lækre flødekartofler. Dem nailer hun hver eneste gang.

4/ Men det hun ikke kan i forhold til madlavning, det kan hun til gengæld, når hun bager. Hun bager bl.a. verdens bedste chokolade-banan muffins.

5/ Leah er desværre begyndt at lide af et barselssyndrom kaldet “virkelig dårlig hukommelse”. Jeg kan nævne flere eksempler, men her får I lige et enkelt nyligt et. Her den anden dag åbnede hun køleskabet og tog en lille ting ud, der var pakket ind i stanniol. Hun spurgte mig (en smule anklagende måske), hvad det var. Jeg anede det ikke, da jeg ikke havde lagt den der. Da Leah et øjeblik efter kommer ud af sin barsels-koma, kommer hun i tanke om, at hun selv havde lagt den der for knap en time siden. Det var en halv avokado i øvrigt.

6/ Og nu vi alligevel snakker hukommelse. Leah brokker sig nogle gange over, at jeg laver for meget vasketøj. Altså godt nok sker det, at Anna gylper på mig og jeg så skifter bluse med det samme eller når vi går i seng om aftenen. Men ellers synes jeg ikke, at mit forbrug af tøj er så overdrevet. Men, men, men. For der er et men. Det er ikke længe siden, at Anna gylpede på Leah 2 gange inden for kort tid og Leah skiftede t-shirt begge gange. Da slog det mig pludselig, hvorfor “jeg” laver så meget vasketøj, at Leahs temperament løber over. Leah går nemlig altid rundt i mine t-shirts.

7/ Leah er en helt fantastisk dejlig kone! Og hun er, om muligt, en endnu mere fantastisk god mor for vores lille Anna.

 

Hej! Leah her. Så tager jeg lige ordet igen, inden han kommer alt for godt i gang. Egentlig kender I ikke Jonas sådan specielt godt, men det får I muligheden for at komme til nu. Jeg vil nemlig lige skrive en række punkter om ham og jeg skal gøre mit bedste, for at være ligeså sød, som han lige har været ved mig.

 

Ting om Jonas – skrevet af Leah 

1/ Nu Jonas selv nævnte vasketøj, så starter vi da lige med en af top 3 ting ved Jonas, der irriterer mig mest. Det er mig, der står for vasketøjet her hjemme. Jeg vasker, lægger sammen og lægger på plads. Og det går fint lige indtil Jonas skal bruge noget af hans tøj. Jeg kender nemlig ingen, absolut ingen, der kan have så meget uorden i sit tøj, som Jonas kan. Jeg lægger hans tøj pænt på plads og det ser godt ud liiiiige akkurat indtil, at Jonas skal bruge et par bukser eller en t-shirt nogle timer senere. Da ligner det et bombet lokum igen. “Jeg har mit eget system”, svarer han så tilbage så flabet, når jeg igen, igen, igen brokker mig.

2/ Jonas elsker fodbold. At spille det selv, se det i fjernsynet og spille det på sin PlayStation. Fodbold fylder rigtig meget her hjemme.

3/ Da jeg lærte Jonas at kende, arbejdede han i butik. Han har været mange år i Netto som ufaglært, men han har alligevel formået at arbejde sig op ad. Jeg har i mange år spurgt Jonas, om han ikke skulle tage en uddannelse. Jeg har ikke noget i mod, at man arbejder ufaglært, men som det er i dag, er det bare sikrest at have en uddannelse bag sig. Han har altid afvist og sagt, at han hader at gå i skole. Det er også rigtig nok. Han hader det virkelig meget. – Men så flyttede vi til Nordjylland, hvor han fortsatte livet i Netto. Men Nettolivet er åbenbart ikke ligeså fedt i nordjylland, som det er på sjælland. Så pludselig tog fanden ved ham og så startede han sgu på en uddannelse. Uddannelsen til skibsmontør. Så nu bygger han ting og sager på skibe og jeg forstår sjældent, hvad hans dag er gået med, når han kommer hjem og fortæller om det. Men han er glad for det og jeg er mega stolt af, at han nu kun er 2 år fra at gennemføre en uddannelse.

4/ Jonas fik faktisk først kørekort som 25 årig. Alligevel kører han mega meget bedre bil end mig, der har haft kørekort de seneste 10 år.

5/ Jeg kender ingen, der elsker chokolade og andre søde sager så meget, som Jonas gør. Han er virkelig en sukkergris og det er ikke altid lige nemt, at bo sammen med sådan en, når man har PCOS og har en krop, der ikke er så forenelig med sukker. Han sidder ind i mellem og tripper i sofaen om aftenen, fordi han ikke vil spise noget foran mig. Også selvom jeg har sagt, at jeg er ligeglad og at han altså bare kan spise.

6/ Faktisk var det aldrig et krav fra Jonas’ side, at vi skulle have et barn. Det var min skøre idé. Så jeg synes faktisk det er ret flot, at han gik igennem et fertilitetshelvede med mig, fordi det var mit store ønske, at vi skulle have et barn. Jeg tager det også som en stor kærlighedserklæring. I dag vil han selvfølgelig ikke undvære vores dejlige datter for noget som helst i verden.

7/ Jonas er i top 10 over bedste ægtemænd i den her verden. Ej, det ved jeg selvfølgelig ikke helt præcist, men jeg synes altså, at han burde være det. For han ér virkelig den dejligste mand at være gift med. Og så er han en mega god far for Anna. Meget bedre end han selv tror han er.

Skriv et svar