Det er september og dette er mine planer ..

Så blev det sgu da lige september. Månederne flyver afsted lige i tiden. Det er slet ikke til at følge med. I september har jeg faktisk ikke ret mange planer, men der skal da ske lidt. Jeg skal bl.a:

Til møde med Familieiværksætterne: Det er det her tilbud til førstegangsforældre i vores kommune. Her mødes vi med andre førstegangsforældre og deres skønne børn. Denne gang skal vi lære noget om syge børn og tandsundhed.

Fejre min mors fødselsdag: Min mor har fødselsdag d. 6. september og den vil hun gerne fejre med sine børn, svigerbørn og børnebørn. Hun byder på lækkert mad og ellers hygger vi bare. Det glæder vi os til.

Ses med familierne fra Familieiværksætterne: Det er så heldigt, at vi også ses privat med alle de andre søde mennesker – voksne og babyer – fra Familieiværksætterholdet. Så skiftes vi til at lægge hjem til nogle timers hygge og så møder man ellers bare op, hvis det passer i kalenderen. Jeg glæder mig rigtig meget.

Gå en masse ture med barnevognen: Lille’pigen og jeg har en fast rutine med, at vi går en lang tur om formiddagen, når hun sover dagens første lur. Nogle gange tager vi også en gåtur, når hun sover eftermiddagslur, men det afhænger lidt af tid, vejr og hvor langt vi fik gået om formiddagen. Jeg har brug for de her gåture, hvis jeg skal tabe de skide dumme åndsvage kilo. Jeg er lidt sur på vægttabet i disse dage, fordi det faktisk bare står ret stille med det. Det er sgu lidt øv. I august fik jeg gået hele 271.5 km, hvilket er noget mere, end jeg havde forventet. Så jeg regner ikke med, at sætte et højere mål end det.

Måske starte til noget babysalmesang: Egentlig føler jeg ikke det store behov for at gå til en masse ting med lille’pigen. Hun er desuden stadig et barn, der bliver uhyggeligt nemt overstimuleret, så jeg tænker heller ikke, at hun har et kæmpe stort behov for aktiviteter udenfor hjemmet, hvor der er en masse fremmede mennesker. Babysalmesang har jeg dog længe gerne ville prøve, da lille’pigen godt kan lide musik og sanglege. Ja, hun bliver selv begejstret over mine ringe sangevner. Desværre er alle hold i vores nærområde helt fyldt op, men jeg har fundet et sted længere væk. Det kræver dog 30 minutter med bus hver vej (da Jonas bruger vores bil i det daglige) + gåturen til og fra bussen, så jeg er bange for, om det kan gå hen og blive for bøvlet. Det ligger selvfølgelig også lige den tid på dagen, hvor hun plejer at sove middagslur. Men jeg overvejer at prøve det her sted, da de ikke kører faste hold og man kan derfor gå til og fra, som man har lyst til og man er ikke bundet af noget.

Have besøg af sundhedsplejersken: Det er læææænge siden sidst, så jeg er spændt på, hvad hun siger til lille’pigens vækst, særligt i forhold til vægt. Hun har nemlig altid været i den lave ende af vægtskalaen, men jeg tror måske at opstart på grød, har ændret noget kun på det.

Til frisøren: Altid dejligt med selvforkælelse, selvom jeg synes det er vildt grænseoverskridende, at være væk fra lille’pigen. Hun er ved Jonas i mens, så det er ikke fordi jeg er bange for, at hun ikke har det godt. Jeg skal dog kun klippes, da jeg ikke farver mit hår eller noget. Og frisøren ligger her i byen, så jeg er vel væk højst en time. Nok ikke så længe endda.

Besøge svigerpakken: Vi skal en tur (eller flere) i mine svigerforældres sommerhus, når de kommer her op i løbet af måneden. Det er altid hyggeligt og lille’pigen synes, at sommerhuset er det mest spændende sted i hele verden, fordi der er så meget at kigge på. Hun er også altid mere træt end hvad godt er, når vi kommer hjem igen.

Skriv et svar