Hvis jeg skulle .. #3

.. Kysse på nogen til evig tid, ville jeg vælge min dejlige datter. Og Jonas. For man må nemlig godt vælge to.

.. Spise noget hver dag resten af mit liv, ville jeg helt klart spise popcorn. Absolut yndlings spise. Der var ingen der sagde, at det skulle være et fornuftigt valg.

.. Fortælle hvad jeg lige nu glæder mig mest til, så er det at se min datter vokse op. Hvem er hun? Hvordan taler hun? Kan hun lide biler eller dukker? Bliver hun mørkhåret eller lyshåret? Brune øjne, grønne øjne eller måske blå? Er hun kræsen eller elsker hun broccoli? Kan hun lide hunde eller vil hun hellere have en kat? Er hun god til matematik eller topper hun i billedkunst? Vil hun konfirmeres eller ikke? Hvem er den første kæreste? Og hvem er den sidste? Tager hun en erhversuddannelse eller læser hun en masse år på universitet? Jeg glæder mig så meget til at lære nyt om min lille pige gennem hele hendes fremtidige liv.

.. Ønske mig 3 ting, ville jeg bruge de første to på at bekæmpe kræft og sikre verdensfred. Med det 3. ønske ville jeg på mest nederen vis ønske mig flere ønsker.

.. Udrydde en madvare fuldstændig fra jordens overflade, ville jeg udrydde remoulade. Jeg ville nok blive upopulær hos de fleste her i Danmark, da det er en dansk uskreven “regel”, at man selvfølgelig spiser remoulade. Men jeg kan altså ikke lide det.

.. Droppe en af mine hobbyer, skulle det være at brodere julesokker. Mest fordi at de tager mange måneder at lave. Men jeg synes det er helt vildt hyggeligt og så er de smadder flotte. Jeg har sgu nok ikke lavet min sidste julesok endnu. Lille’pigens er heldigvis snart færdig!

.. Vælge mellem en campingferie eller en skiferie, ville jeg gerne slippe for dem begge to. Men skulle jeg vælge, ville jeg til hver en tid tage på camping, før jeg tog på skiferie.

.. Tænke tilbage på et skønt job, som jeg tidligere har haft, ville jeg have flere muligheder. Men mit job i en skøn vuggestue i Køge er et af de job, jeg tænker tilbage på med det største smil. Noget af det bedste fra den tid, hvor jeg boede i Køge.

 

Fik du læst: Hvis jeg skulle .. #2?

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar