Når træningstøjet bare er ski’e flot og smart

* Dette indlæg er sponsoreret af Hunkemøller.  

Jeg er stadig i gang med kampen mod de 24 tunge slaskede kilo. Vægten har været i dvale den seneste måneds tid og det udfordrer virkelig min motivation og tålmodighed. Suk! Men der er vel ikke så meget andet at gøre, end at holde fokus og huske på, at det trods alt ikke er 24 kilo det drejer sig om mere. Nu er det 18 komma et-eller-andet. Så det er da bedre end udgangspunktet. Trods alt. Den anden dag sagde min søde nabo: “Hold nu kæft, du har da tabt dig!”. Det er ikke helt så rigtigt. Eller i hvert fald ikke så meget, som hun troede. Men det var da meget sødt og jeg blev lidt glad 🙂

Jeg lunter rundt i træningstøj næsten hver evig eneste dag. Det er praktisk med de mange gåture, jeg går dagligt og så er det mere “fleksibelt” end så meget andet tøj. Jeg har i hvert fald svært ved at tumle rundt på gulvet med lille’pigen i cowboybukser. De strammer fandme for meget. Ja, så ved I da det. De kan i øvrigt heller ikke lukkes lige nu. Sådan! kortene på bordet.

Men nu er der lige noget, som jeg lige skal have det helt på det rene: Hvor mange af jer vidste, at Hunkemøller er mere end lækkert undertøj og nattøj? Jeg anede det altså ikke, før jeg så fandt ud af det. Og godt det skete. For Hunkemøller har altså noget virkelig lækkert træningstøj og det har jeg haft muligheden for at teste noget af i samarbejde med Momster Test.

Jeg har testet:

HKMX Dot Mesh sportsleggins
HKMX løbe t-shirt med korte ærmer
Min primære motion i det daglige består jo af gåture med en sovende lille’pige. Så det er i den sammenhæng, jeg har testet tøjet. Nogle gange er hun mere en skrigende pige, mens hun ligger der i barnevognen, så det er lige før jeg godt tør sige, at tøjet er testet til løb også 😉
Momster, som jo er det fede kvinde-mor-power univers, hvor min blog har hjemme, har deres helt egen testside. Den hedder Momster Test. Her har forskellige skønne kvinder og mødre testet af hav af produkter. Det er altså et ret fedt sted, at søge inspiration. Tip til jer, selv tak! 🙂
Passer træningstøjet på min æbleformede krop? Pakker det “mave-mor-dellen” ind? Og hvad med åbningen i t-shirtens ryg? Står tøjet distancen, når man har et barn der gylper som et vandfald på overarbejde? Er det pengene værd? Find ud af det på Momsters testside Momster Test, inden ret længe.
Jeg tør dog godt indrømme, at jeg har været mere end begejstret for både træningsbukserne og t-shirten. Særligt må jeg fremhæve bukserne, som jeg synes er smadder flotte også.
Står du og mangler nyt lækkert træningstøj, så hold da lige øje med min instagram @leahrundblad – Jeg er nemlig den flinke type, der lige tipper, når anmeldelsen er klar. Selv tak 😉

2 comments / Add your comment below

    1. Taaak søde 🙂

      Og ja, det er super lækkert! Slet ikke det sidste træningstøj fra Hunkemøller, som jeg kommer til at eje!

Skriv et svar