Det er oktober og dette er mine planer ..

Jep. Der står lige et æsel der..

Så blev det igen den 1. i en ny måned. Hvem sulan er det lige, der har skruet sådan op for tempoet? Hold nu op det går alt for stærkt! Så fik jeg også fyret en klassisk kliché-sætning af i dag. Nå, men en ny måned er skudt i gang og i denne måned skal jeg:

Til lægen: Både lille’pigen og jeg skal afsted til lægen. Faktisk lige præcis i dag. Jeg skal snakke med lægen om status på PCOS og kroppen generelt efter fødslen for snart 6 måneder siden. Afsløring: Det ser sgu lidt sløjt ud med det. Det kommer der nok et indlæg om på et tidspunkt. – Lille’pigen skal have sin 5 måneders undersøgelse og vaccination. Jeg er spændt på, hvad hun nu vejer og hvor lang hun er blevet. Synes godt nok hun gror som ukrudt lige i tiden. Vaccinationen skal bare overstås og forhåbentlig er hun ikke syg med feber i hele 4 dage, som hun var ved sidste vaccination. Vi er dog forberedte på det værste og derfor er kalenderen uden planer resten af ugen.

Brodere på livet løs: Åh, den pokkers julesok, som ellers er ved at blive så fin. Når jeg endelig har ro om aftenen, når lille’pigen er gået i seng, da broderer jeg gerne. Det er så dejligt afslappende om aftenen inden sengetid og så kommer jeg jo et lille stykke længere med den for hver gang. Det er heldigt, for julen er her jo fandme lige pludseligt og selvfølgelig skal lille’pigen have sin julesok til sin første jul. Præcis som min niece og nevø har fået deres.

Forhåbentlig til sjælland: Lille’pigens faster og onkel holder fælles fødselsdag. Den vil vi selvfølgelig gerne til. Dagen efter deres fødselsdag er der koncert med Shania Twain i Royal Arena i København. Det er en af mine gamle barndomsdrømme, at komme til koncert med hende. Heldigvis har min svigermor og jeg billetter til koncerten og det kunne godt gå hen og blive vildt hyggeligt! – Med et lille barn kan meget dog nå at gå “galt” inden sådan en tur. Det er en meget lang tur for sådan en lille størrelse og der skal ske mange ting den weekend. Så hun skal derfor være absolut tip top klar, hvis vi skal afsted. Men mon ikke vi nok skal komme afsted 🙂

Have besøg af Familieiværksætter-holdet: I har hørt om dem før. Gruppen af andre søde førstegangs forældre, som vi mødes med jævntligt. Denne gang skal vi mødes hjemme ved os og vi glæder os til at få besøg af dem og alle de små blenumser.

Nyde efterårsvejret: Jeg elsker efteråret! Det har de fleste af jer også opdaget. Så lille’pigen og jeg skal fortsætte vores gode rutiner med de gode lange gåture i den friske luft. På de gode dage får vi gået to ture om dagen. I september blev det til 242 km. Det er jeg pænt tilfreds med.

Så småt begynde på juleshoppingen: Jeg prøver altid at være i god tid med juleshoppingen, da jeg ellers synes, at det kan gå fra at være en hyggelig oplevelse til en sur pligt. Og det gider jeg ikke. Så jeg er altid i gang i god tid. Faktisk er det lidt noget vrøvl at skrive, at jeg så småt vil begynde, for faktisk er jeg allerede begyndt. Jeg har nemlig købt de fleste af gaverne til adventskalenderne til min nevø og niece.

Skifte over til vintertid: Præcis ligesom så mange andre, skal vi også sidst på måneden stille uret en time tilbage. Jeg er en af dem, der synes det der skift fra vintertid til sommertid og omvendt er ret unødvendigt. Og så er det synd for dyrerne i naturen, som ikke fatter en ski’ af det. I år er jeg særligt spændt på, hvordan det kommer til at påvirke dagen, når man har en baby på 6 måneder. Jeg gætter på, at vi får et par meget tidlige morgener 😉

3 comments / Add your comment below

  1. Skønne planer du har dig. Lyder så hyggeligt med en sjællandstur 🙂
    Og jeg havde da lykkelig glemt den der vintertid, åh kan slet ikke overskue det i år -_-

    Håber det gik godt ved lægen! <3

    1. Ja tænk at sådan noget som skift til sommertid/vintertid pludselig er noget, vi skal være “bekymret” for 😉

Skriv et svar