Mit Onsdags Ord .. #1

 

Kære jer.

Velkommen til noget spritnyt her min blog. Mit Onsdags Ord. Et nyt tiltag som sjovt nok vil komme til at finde sted hver onsdag. I hvert fald hvis det bliver noget godt noget og ikke noget værre noget. Hvor intet vover, intet vinder – som man siger.

Men Leah.. Helt ærligt, ikk. Hvad er lige det der for noget? Onsdags Ord?

Det skal jeg fortælle dig. Eller jer. Mit Onsdags Ord er min egen reflekteren over et bestemt ord. Det kan være et ord, som jeg undrer mig over. Det kan være et ord, der irriterer mig. Eller et ord jeg elsker. Et ord som jeg føler, at jeg har brug for at gå i dybden med. Måske ud fra et bestemt emne. Noget der går mig på. Noget der har gjort mig glad eller ked af det. Eller sur. Eller sulten. Eller træt. Det kan være et ord, som alle taler om eller et ord, der tales om for lidt. Som I nok kan fornemme, er der faktisk ret frie tøjler her. Så bliver det heller ikke alt for svært jo og det er smart tænkt af mig. Nå, men lad os da ikke sidde her og fede den af. Lad os komme i gang..

 

Mit Onsdags Ord i denne uge er: “Blogger”.

En blogger er et udtryk for en person, som driver en blog. En blog er et form for website, en elektronisk dagbog om man vil, hvor emnerne kan være mange. Alt lige fra sundhed, træning, madopskrifter, mode m.m. Rigtig mange blogs har et vis personligt udtryk og bloggeren er altså den, der “udstiller” sig selv. “Udstiller” lyder som det forkerte ord at bruge, men jeg tror I forstår, hvad jeg mener. Og jeg kan ikke lige komme i tanke om et bedre ord lige nu. Men bloggeren er i hvert fald den, der leverer det personlige udtryk.

Ordet “blogger” lyder for mig faktisk en smule negativt. Eller det gør i hvert fald det, som jeg forbinder ordet med. Jeg synes faktisk, at det er sådan lidt “se mig! se mig!”-agtigt og jeg bryder mig normalt ikke så meget om “se mig! se mig!”-agtige personer. Eller tendensen. Personen kan jo være flink nok alligevel. Men egentlig tror jeg, at det er mig selv der har sat ordet i en lidt for fastlåst bås. Måske endda forkert? Nogle bloggere ér bestemt sådan, som jeg tænker om ordet. De blogs bliver jeg så overhovedet heller ikke hængende ved, hvis jeg har forvildet mig ind på en af dem. Men egentlig ser jeg jo også bloggere, som overhovedet slet ikke er, hvad jeg forbinder ordet med. Ganske naturlige og nede på jorden mennesker. Sådan nogle mennesker, som jeg godt gider drikke en kop kaffe med. Eller noget andet, for jeg drikker jo ikke kaffe.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være en blogger. Jeg betegner så overhovedet heller ikke mig selv, som en blogger, selvom jeg har og driver den her blog, hvor jeg “udstiller” mig selv. Egentlig startede det hele med, at nogle andre mente, at jeg burde have en blog. Det gumlede jeg over længe (sådan ca. et par år) og efter at have brugt noget tid som blogger på Fertilitetsliv.dk, kunne jeg mærke, at jeg savnede det der med at skrive. Det har jeg jo altid været glad for! Jeg gad helt vildt godt skrive en bog en skønne dag, men den rigtige ide har simpelthen ikke strejfet mig endnu. Og det er svært at skrive en bog uden en ide. Så når man knap nok til forsiden af bogen. Da jeg havde gumlet længe nok på andres ide om, at jeg skulle starte en blog tænkte jeg, hvorfor prøver jeg det ikke bare? Hvad kan jeg tabe? Ingenting. Til gengæld føler jeg, at jeg har vundet en masse efter at have startet bloggen. Jeg har lært en masse om mig selv og mine egne egenskaber. Det er sgu da meget fedt!

Jeg føler at bloggen er en del af mig, som bare er forbeholdt mig, selvom den i virkeligheden er forbeholdt alle, der vil læse med eller blot har forvildet sig hovedløst forbi. Jeg taler ikke selv om min blog til andre. Jeg bryder mig ikke ret meget om, når andre nævner min blog i mit nærvær og det er faktisk helt vildt fjollet. Jeg krummer helt tæer, hvis andre omtaler mig, som en blogger. For det er jeg ikke. Jeg er bare Leah, som tilfældigvis er god til at skrive og god til at dele ud af egne erfaringer, oplevelser, følelser og tanker, så andre kan få noget ud af det. Jeg vil egentlig gerne distancere mig selv lidt fra bloggen, men det er svært når det er mig selv, mine oplevelser, erfaringer, følelser og tanker, der skrives om. Men jeg synes selv, at jeg har fundet en god balance. Jeg føler i hvert fald ikke, at jeg er en “se mig! se mig!”-agtig person. Jeg er nok mere en “se væk! se væk!”-agtig person 😉

Jeg elsker min blog og jeg elsker de resultater, som jeg skaber med den. Jeg elsker beskederne i min indbakke og jeg elsker at nogen får noget ud af at læse med hos mig. Det er det hele værd. Så hvis det er dét en blogger er, jamen så smæk mig da i måsen og kald mig for en blogger. Bare ikke i mit nærvær. Der kan du bare kalde mig Leah …

 

Hvad synes du om ordet “blogger”? Kommentér gerne eller smid mig en besked. Og hvis du er en rigtig god ven, så finder du lige min facebookside HER og giver den et “synes godt om” 🙂

Skriv et svar