En god historie til turen .. Eller bare til sofaen

Indlægget er sponsoreret af Mofibo 

Præcis ligesom dig mangler jeg et par timer eller tre mere i døgnet. For når vasketøjet er vasket, aftensmaden er lavet, opvaskemaskinen er tømt, huset er rydeligt og barnet er lagt i seng, ja så er der ikke så meget tid tilbage. Eller energi for den sags skyld. Så bare rolig, du er ikke ene om at have det sådan. Det er efterhånden sparsomt, hvor meget tid jeg har til at lave de ting, som jeg har lyst til. Sådan er det, når man bliver mor og en andens behov kommer før ens egne. Men det er jeg nu egentlig heller ikke ked af. Min tid skal nok komme tilbage en dag. En af de interesser der desværre er blevet nedprioriteret, efter jeg blev mor for 6 måneder siden, er læsning. At sluge den ene bog efter den anden, hører efterhånden min fortid til, men desværre ikke min nutid.

Men så fik jeg hilst på Mofibo. “Hej Mofibo, min nye gode ven”. Mofibo er en kæmpe godtepose fyldt med mere end 60.000 forskellige e- og lydbøger. Altså bøger du kan læse på din telefon eller tablet og derved spare turen til biblioteket eller boghandleren. Smart! Bøger du kan få læst højt, mens du laver alt muligt andet. Endnu mere smart! Lige noget for mig.

Mofibo har givet mine mange gåture med barnevognen et helt nyt og mere spændende pift. Nu lytter jeg nemlig til de mange bøger, som jeg længe har længtes efter at have tid til at læse. Jeg har skraldgrinet på åben gade til lyden af Hella Joofs skønne stemme, mens hun læser “Båven Om Gud” højt for mig. En bog jeg faktisk startede med at læse, kort før jeg fødte mine datter, men aldrig blev færdig med. Jeg har grint og grædt, til lyden af fortællinger om Linse og hendes kære mor, Mopper, i bogen “Mopper og mig”. Jeg har grædt, følt og i den grad relateret til dele af alle de følelsesmæssige op- og nedture, som Pelle Hvenegaard beskriver i bogen “Kære Zoe Ukhona”, som er en ærlig, detaljeret og dybfølt fortælling om hans og konen Carolines vej til ønskebarnet.

Mødet med Mofibo har faktisk sørget for, at jeg får gået endnu mere med barnevognen, end jeg gjorde i forvejen. Simpelthen fordi jeg bare gerne vil afsted i den friske efterårsluft, mens jeg sluger den ene gode bog efter den anden. Med mine ører altså. Det er gevinst for både krop og sjæl. For jeg slapper virkelig af, når jeg henkaster mig til fortællingerne, mens benene bevæger sig frem et skridt ad gangen og lille’pigen sover trygt i sin barnevogn. Det er afslapning præcis, som hvis jeg lå på sofaen med benene oppe. Og så er det endda sundere. Win, win!

Mofibo har heldigvis flere bøger i vente til mig og jeg glæder mig til at høre dem alle sammen. Om det så er på gåturen, mens jeg broderer på lille’pigens julesok, mens jeg skriver på min blog eller endda, når jeg laver mad.

Er du også bidt af en gal læsehest, men mangler tid præcis, som jeg gør? Så har jeg faktisk en lille gave oppe i ærmet til dig. Du kan nemlig få lov til at prøve Mofibo ganske kvit og frit i hele 30 dage uden binding. Du skal blot bruge koden MORLYDBOG, når du har signet dig op hos Mofibo, ved at følge dette link:

https://mofibo.com/dk/da/signup?utm_source=Mor3&utm_medium=Blog&utm_campaign=Partner

Har du brug for mere inspiration og viden, kan du lige nu læse min anmeldelse af MofiboMomsters helt egen testside Momster Test. Testsiden hvor du kan finde inspiration til et hav af produkter, som er nøje testet af en masse skønne og ikke mindst skarpe mødre.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar