Det er november og dette er mine planer ..

Så blev det sørme november. Om lidt er det jul og snart er året omme og så tager vi hul på et nyt. Det går så stærkt jo. Heldigvis kan vi lige nøjes med at tage hul på november først og i denne måned skal jeg:

 

Spise and med svigerpakken: I anledning af Jonas’ fødselsdag på søndag, har hans mor lovet at servere and med hele svineriet på lørdag. Det er nemlig noget, som Jonas er rigtig vild med, så det glæder vi os til. Mon ikke også lille’pigen glæder sig til farmors kartofler og brun sovs? 😉

Fejre Jonas’ fødselsdag: Jonas fylder 29 år på søndag d. 4. november og vi har inviteret vores familier til boller og lagkage. Det er altid hyggeligt at mødes, når nogen skal fejres. Det er hans første fødselsdag som far og jeg glæder mig til at give ham gaven, som lille’pigen og jeg har lavet selv.

Til undersøgelse på Hjørring Sygehus: Vi skal se på status på kroppen, PCOS og endometriose efter graviditeten. Forhåbentlig skal jeg også starte op på Metformin. Kryds lige fingre for det, tak 🙂

Til møde med Familieiværksætterne: Det er det her tilbud til førstegangsforældre i vores kommune. Her mødes vi med andre førstegangsforældre og deres skønne børn. Denne gang skal vi lære noget om sprogudvikling, søvn og døgnrytme.

Til børnelægen: Lille’pigen skal til tjek for sin refluks og det bløde strubehoved. Jeg regner stærkt med, at vi kan påbegynde nedtrapning af medicin denne gang.

Shoppe til Black Friday: Vi bevæger os bestemt ikke ud i menneskemængden den dag, men jeg håber at kunne hive nogle gode tilbud hjem på nettet. Der skal jo både købes julegaver og især vil jeg nok jagte gaver til lille’pigen, min nevø og niece. Jeg elsker at få mest muligt for pengene til dem, så de forhåbentligt kan åbne en helvedes masse pakker juleaften. Vi får desuden snart brug for en ny autostol og en juniornest, så måske kan en af de ting hives hjem også.

Til ørelægen: Lille’pigen skal have tjekket ørerne, da hun er begyndt at vågne grædende mange gange i løbet af natten. Måske vil de også undersøge, hvorfor hun af en eller grund er begyndt at være lidt snottet om natten, men slet ikke om dagen. Det er fandme mærkeligt.

Bage julesmåkager: Jeg har faktisk endnu ikke bestemt mig for, om jeg vil bage julesmåkager i år. Det kræver at nogen vil se efter min tornado af en baby i mens. Men mon ikke jeg skal have bagt lidt? Mine vaniljekranse er i hvert fald allerede efterspurgt.

Pakke gaver ind: Ungernes adventskalendre er så godt som klar og skal blot pakkes ind. Jeg glæder mig til at glæde dem med gaver hver søndag i december.

På gåture: Som altid skal jeg ud og trave med barnevognen. I oktober kom jeg helt op på 317,5 km. Det regner jeg ikke med at opnå i november også. Nu er vejret nemlig ved at være til, at man ind i mellem hellere vil være hjemme.

Pynte til jul: Det er sjældent sket, at jeg kan vente til december med at pynte til jul. Men hvorfor også vente, når det er mindst ligeså hyggeligt i november også? Jeg pynter som regel op i løbet af den sidste uge i november. Noget af julepynten må dog blive i kasserne i år, da lille’pigen er en rigtig frøken pilfinger. Og nu hvor hun mere eller mindre selv kan komme afsted, som hun lyster, så er der bare noget, som er mere i sikkerhed i kasserne 😉

 

Hvad skal du lave i november? 🙂

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar