Mit efterår i billeder

Efteråret har været skønt i år. Faktisk er det jo, rent kalendermæssigt i hvert fald, stadig efterår. Jeg synes bare, at bladene efterhånden er blæst af de nu skaldede træer og det hele er bare lidt mere gråt i gråt. Og så er det koooooldt. Så det er ikke helt det efterår, som jeg bedst kan lide mere. Men efter et vidunderligt efterår med løvfaldsommer og en masse gåture, så jeg er faktisk rigtig tilfreds og klar til vinteren. Og ikke mindst julehyggen, som venter rundt om hjørnet.

I oktober fik jeg gået en masse med barnevognen. Faktisk blev det til hele 317,5 km. Det har nu også kunne mærkes i benene og de ømme lorte efter-graviditets-led. Jeg har ikke sat noget mål for november i forhold til gåture, så det tager vi som det kommer. Jeg forestiller mig at vejret gør, at lille’pigen og jeg kommer til at hygge mere hjemme 🙂

Men på de mange gåture i det skønne efterårsvejr, er det blevet til nogle meget fine efterårsbilleder, som jeg lige vil vise jer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar