Ugens op og ned #2

Så blev det søndag igen og igen er det tid til at reflektere over ugen, inden den slutter lige om lidt 🙂

 

Ugens ned:

Jeg har ikke fået gået så mange gåture, som jeg gerne ville, da tiden måtte prioriteres anderledes i denne uge. Forhåbentlig er jeg godt gående igen i næste uge.

Ser I Robinson? Det gør jeg. Mest fordi det er sådan et program, der bare oser af familiehygge, fra da jeg var barn. Det så vi nemlig altid alle 4 hjemme hos os. Nå, men i mandags røg Türker altså ud og ham heppede jeg jo på. En mindre og nok ubetydelig detalje, men surt alligevel.

 

Ugens op: 

Jeg har fået blomster af Jonas.

Emil er videre til finalen i bagedysten.

Lille’pigen rundede sin 7. måned i denne uge. Min store pige.

Vi har haft hyggeligt besøg af lille’pigens farmor og farfar.

Lille’pigen er begyndt at spise rugbrød. Hurra! Det gør det noget nemmere at finde på noget varieret, nu hvor hun spiser 3 fulde måltider om dagen + mellemmåltider ind i mellem.

Vi er alle blevet nogenlunde friske efter en ordentlig tur med snotbussen.

Lille’pigen er stort set tilbage til sit gode gamle søvnmønster igen. Hun står op til den tidlige side, men det gør ingenting, nu hvor hun ikke skriger hele natten mere. Du kan læse mere om hendes vanvids flip lige HER.

Jeg har lavet brun sovs på “rygraden”, altså uden at glo på en opskrift. Lille’pigen elsker bare mad med sovs – sådan ca. ligesom de fleste andre børn. Så der bliver altså lavet mere af det nu, hvilket der meget sjældent blev før hendes ankomst. Den anden dag sagde Jonas faktisk sådan her: “Hvis nogen havde sagt til mig for bare 6 måneder siden, at min kone ville stå og lave hakkebøffer, kartofler og brun sovs, så ville jeg fandme have sagt, at de var fulde af løgn”. – Men jo, den er god nok. Vores hverdag er nu skruet sådan sammen, at det er mig der er nødt til at stå for madlavningen. Men det bliver jeg heldigvis også kun dygtigere af og jeg har allerede lært at lave alle mulige forskellige ting 🙂

Lille’pigen har været ved børnelægen. Foruden stor ros af hendes udvikling og udseende, fik vi også beskeden om, at hun skulle gå ned til halv dosis af medicin for refluks i 14 dage. Hvis vi ikke kan mærke det på hende, skal vi bare stoppe helt. Indtil videre mærker vi ingenting, så vi håber at kunne stoppe efter de 14 dage.

Vi har endelig fået lavet et fint system til alt vores tøj. Det var også tiltrængt og absolut på tide, nu hvor vi om få dage har boet her i huset i et år.

 

En dejlig uge som I nok kan se. En masse gode punkter på ugens op liste 🙂

Skriv et svar