Ørelægen og lidt om weekendens planer

Tid ved ørelægen lige midt i den vanlige middagslur – det ses på de klattede øjne

Så blev det fredag d. 23 november. Lige netop i dag betyder det for nogen BLACK FRIDAY og en helvedes masse penge op ad lommen. For lille’pigen og jeg har det bare mest handlet om, at vi skulle til ørelægen. Bevares, jeg nåede da at handle lidt julegaver på nettet i morges i bedste Black Friday-stil. Sådan går det, når man har et barn, der står tidligt op. Jeg skal nok endda have kigget lidt mere, når jeg har skrevet det her indlæg. Lille’pigen sover nemlig, så det er med at udnytte tiden.

Nå, tilbage til det med ørelægen. Gennem de seneste måneder har flere anbefalet mig, at få tjekket lille’pigens ører. Særligt gennem de sidste uger, hvor hun har grædt meget om natten. Jeg har været lidt tilbageholdende og sådan “vi ser lige tiden an” – agtig. Det kan jo være både godt og skidt at gøre det. Nu er hun jo også stoppet med at græde om natten. Nå, men jeg endte alligevel med at bestille en tid, for det kan sgu da aldrig skade. Det har ikke været min umiddelbare fornemmelse, at der var noget at komme efter i de ører andet en højst en rest øllebrød og sveskemos. Men vi tog alligevel afsted i dag. Vi skulle med bussen, da Jonas bruger bilen. Det er blevet min erfaring, at det er så meget lettere at tage bussen med lille’pigen i bæreselen, så det gjorde vi også i dag. Hun elskede det! Gåturen op til bussen, selve busturen og gåturen til ørelægen. Der var godt nok meget spændende at kigge på. Og mange mennesker at charme sig ind på. Det var også vores held, at vi tog bæreselen, for der havde ikke været plads til hverken barnevogn eller klapvogn i bussen i dag.

Det gik heldigvis hurtigt ved ørelægen. Vi kom ind til tiden og de sang “Mariehønen Evigglad” for hende, mens de tjekkede hendes ører. Så dejligt personale, det er helt vildt! Jeg elsker virkelig at komme hos dem. Lille’pigen er dog ikke ret begejstret for at blive rørt i ansigtet, så hun gav dem kamp til stregen og overdøvede deres, i følge hende, mægtige lorte sang. Heldigvis var der intet at komme efter i hendes ører, så vi kunne hurtigt smutte hjem igen. Endda så vi kunne nå en bus lige med det samme.

Hun sov hele busturen hjem og vågnede så, da vi nåede i den lokale Rema1000, som åbenbart også er ramt af Black Friday-feberen. Igen var det heldigt, at vi ikke havde barnevognen med. Pheeeew, for et menneskemylder. Nu er vi hjemme igen. Vi har fået frokost, lille’pigen har leget og jeg har pakket nogle julegaver ind. Nu sover hun som sagt lur, mens jeg skriver det her indlæg. I dag er hun endda faldet i søvn med en af hendes nye sutter, som vi har forsøgt at få hende til at acceptere gennem de seneste nok 2-3 måneder. Indtil nu har hun kun ville bruge 0-2 måneders sutter. Min 7 måneder gamle pige har i hvert fald ikke travlt.

I aften skal min weekend skydes i gang med finalen i Vild Med Dans. I morgen skal vi alle 3 ud og besøge min storesøster, min niece og min nevø. Jeg har ikke set dem i knap 3 uger. Kan ikke huske, hvornår der sidst er gået så lang tid. Jeg savner dem helt vildt! Så i morgen skal nok blive en god dag. Ellers har vi faktisk ikke nogen planer for weekenden, hvilket også er skønt til tider. Jeg har nogle praktiske ting i hjemmet, som jeg skal have overtalt Jonas til at ordne. Hans højt elskede PlayStation er gået på pension for nogle dage siden, så måske bliver han slet ikke så svær at overtale til det 😉

Måske skal jeg også have bagt nogle julesmåkager. Næste weekend er nemlig fyldt med planer, så det kunne måske være rart, at få det gjort nu. Jeg fik slet ikke bagt sidste år, fordi min kæmpe store gravide krop ikke kunne stå op ret længe ad gangen. Jeg tror ikke, at jeg får lov til at slippe igen i år. Familien vil have deres vaniljekranse, så det skal de få 🙂

Skal du mon lave noget fedt her i weekenden? Og har du mon shoppet amok i dag? Kommentér endelig og når du nu alligevel er i gang, så vær lige en ven og smid et “synes godt om” på min facebookside lige HER.

Skriv et svar