Det er december og dette er mine planer

Så ramte vi sgu da nissernes yndlings måned. December. Det er fandme også en skøn måned. I år er december lidt anderledes for os. Mange af juletraditonerne er de samme, men det er vores første julemåned med en lille baby. Så derfor er mange ting også anderledes. Jeg er på barsel, hvilket jeg ikke plejer at være i december. Og så er kalenderen nok en smule mindre fyldt, end den typisk plejer at være i denne julemåned. Simpelthen af hensyn til lille’pigen. Nå, men nu skal I høre, hvad jeg har i kalenderen i denne måned:

 

Kransehygge: I morgen den 1. søndag i advent mødes vi med min mor, storesøster og hendes mand og to børn. Vi skal nemlig lave juledekorationer, som skal pynte fint hele måneden på min fars gravsted. Og så skal vi selvfølgelig også bare mega hygge.

Hygge med svigerforældrene: Hele to gange i denne måned kommer de op i deres sommerhus. Så dem skal vi helt sikkert hygge en masse med og lille’pigen skal nyde deres selskab ligeså meget, som de skal nyde hendes.

Se julekalender og julefilm: Alt hvad der oser af jul i TV, det vil jeg nok gerne se, hvis det er muligt. Julekalender og julefilm: Jeg elsker det. Så længe det bare handler om jul og ikke en masse andet pis.

Spise julegodter: Vi kender det alle sammen godt. Der er bare nogle julegodter, som man SKAL igennem hvert år. Også selvom man har taget kampen op mod kiloene. Det betyder jo bare, at jeg så må spise det med måde.

Gå ture med barnevognen: November har sgu været lidt sløj på den front. Faktisk er det helt bevidst, da jeg simpelthen oftere har smidt ungen til lur i barnevognen og sat den i haven, så jeg kunne bruge tid på at brodere på julesokken til lille’pigen. Den skulle jo fandme til at være færdig. Faktisk har jeg “kun” gået 163,6 km i denne måned. Det vil jeg se, om jeg ikke kan gøre bare lidt bedre i december. Med vejret taget i betragtning tror jeg, at jeg vil sætte et mål på 200 km i december. Det skulle nok kunne lade sig gøre 🙂

Have svar på blodprøver: Jeg venter og venter og venter. Det er snart 14 dage siden, at jeg fik taget blodprøven der forhåbentlig viser, at jeg kan få metformin for min PCOS. Svaret skulle komme efter 3-4 uger, så det skulle jo gerne komme her i december. Kryds fingre for mig!

Pakke de sidste gaver ind: Jeg mangler kun at få pakket nogle få julegaver ind. Det skal naturligvis klares, inden vi rammer juleaften om 24 dage.

Mega nyde at Jonas holder lang juleferie: Jonas holder juleferie fra fredag d. 21 december og så til noget, der ligner mandag d. 7. januar. Hold nu kææææææft, hvor jeg glæder mig til at have ham hjemme så længe. Tror også lille’pigen vil nyde det!

Fejre juleaften: I år er det med min familie. Min mor, storesøster, svoger, nevø, niece og så selvfølgelig Jonas og lille’pigen. Vi bliver altså 8 stks. Vi skal have julemanden på besøg, spise god mad, åbne en masse gaver – særligt børnene, spise julegodter, spille pakkespil og ellers bare mega hygge. Jeg glæder mig!

Julehygge på sjælland: Det er indtil videre planen, at vi skal hjem til Jonas’ familie og hygge i nogle af juledagene. Håber vi kommer afsted denne gang. Sidst vi planlagde en tur derover, var det ikke i lille’pigens tarv. Så nu må vi se.

Fejre min nevø: Min dejlige nevø, Alfred, runder 2 år kun 4 dage efter juleaften. Og hans fødselsdag skal vi naturligvis fejre med manér.

Fejre nytårsaften: Det bliver absolut så stille og roligt i år, som det overhovedet kan blive. Jeg går ikke så meget op i at fejre nytårsaften. Det er da hyggeligt nok, men det behøver ikke være noget særligt for min skyld. Da det er første år med lille’pigen, har vi valgt bare at være hjemme. Så må vi jo se, om vi bare skal være os tre eller om der støder andre til. Man ved sgu aldrig 🙂

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar