Instagram og lidt om weekenden, der venter

Her er lige en lille smagsprøve på min instagram profil. I kan finde mig HER, hvis I har lyst til at følge med. Jeg er altid flink til at dele, når jeg har skrevet et nyt indlæg på bloggen. Jeg har også en side på Facebook, som kan følges HER

I dag skal jeg til tandlæge. Av, av. Dem er jeg ikke så pjattede med. Jeg har smadder ondt i den højre side af overmunden. Lige dér, hvor der endnu ikke er kommet en visdomstand. Måske vil sådan en satan til at bryde igennem nu? Det gør i hvert fald knaldhamrende ondt og det kan efterhånden mærkes i det meste af højre side af ansigtet. Godt du er kommet afsted i god tid, Leah. Not! – Nå, men jeg skal faktisk til tandlægen allerede her kl 10.10 fredag formiddag. Heldigt for mig og lille’pigen, er farmor og farfar til rådighed i dag, så de svinger lige forbi og agerer barnepiger akut. Dét er skønt, at det lige kunne passe sammen! Og det tror jeg faktisk slet ikke, at de har noget i mod. Det er anden gang, at lille’pigen skal passes og første gang, at det er af farmor og farfar. Jeg tør ikke sige, hvem af dem, der glæder sig mest 😉 

Senere i dag kommer min mor på besøg, som hun plejer nærmest hver fredag. 

I morgen skal vi hygge med farmor og farfar igen. Planen er, at besøge Skulpturparken i Blokhus, som skulle have den fineste juleudstilling. Det glæder jeg mig til 🙂 

Søndag er der ikke de store planer, men mon ikke vi får en god dag alligevel. Håber I derude har nogle dejlige planer for weekenden. Håber i hvert fald, at I får en dejlig en af slagsen 🙂

Skriv et svar