Det er januar og dette er mine planer

Så blev det januar. Nyt år og en ny måned. Hverdagens trummerum fortsætter dog her hjemme, som om intet i virkeligheden er nyt. Men det er nu også dejligt, for vi har det jo godt. Vi starter årets første måned ud med:

At forlænge juleferien lidt: Jonas har ferie ugen ud og det er bare så lækkert. På mandag skal han atter på skolebænken, hvilket vi også vil nyde. Det betyder nemlig, at han er væsentligt mere hjemme i hverdagen. Jeg har en såkaldt “luksus-barsel”, som Jonas selv så fint formulerer det. Ja, ja. Det er godt med ham 😉

Besøge gode venner: Vi skal besøge min fætter og hans kæreste. Vores gode og tætte venner. Førhen var vi naboer og så hinanden hele tiden. Det er vi desværre ikke mere, og efter vi har fået Anna Oline, ses vi desværre ikke så ofte mere. I hvert fald ikke så meget, som vi alle gerne vil. Men i weekenden skal vi mødes til brunch og vi glæder os rigtig meget.

Bankmøde: Vi får besøg af vores bankrådgiver til en sludder for en sladder. Det er bare sådan et “vi-har-ikke-snakket-sammen-i-lang-tid” – agtigt møde. Det er altid spændende at se, hvad sådan et møde ender med.

En tur i sommerhytten: Vi skal ses med Jonas’ forældre samt hans kusine og hendes mand. Det bliver helt sikkert hyggeligt.

Til fødselsdag: Min storesøster og svigerfar har begge fødselsdag den 9. januar. Vi kan desværre ikke komme til svigerfars fødselsdag, men heldigvis kan vi da komme til min storesøsters fødselsdag. Jeg tror nok, at hun bliver 32 i år. I virkeligheden er vi vist holdt op med at tælle efterhånden.

Have besøg af sundhedsplejersken: Den 16. januar venter sidste besøg af sundhedsplejersken. Vi har ikke haft hende på besøg siden starten af september, så jeg glæder mig til at høre, hvad hun har at sige. Sidst hun så Anna Oline, så hun en pige, der ikke rørte sig ud af flækken på nogen som helst måde. Nu skal hun møde en pige, der virkelig har fuld fart på rent motorisk. Det tror jeg virkelig ikke hun forventer, så det bliver da spændende at høre, hvad hun siger til det. Og så er det jo altid spændende at høre, hvor stor lille’pigen er blevet.

Besøge dagplejen: Vi er blevet inviteret på besøg i Anna Olines kommende dagpleje. Hun skal godt nok først starte til april, men de vil bare rigtig gerne, at vi begynder at komme på besøg jævntligt. Mest for hyggens skyld, men det gør jo også indkøringen lettere. Det glæder vi os til. Vi ser dem alligevel i bybilledet næsten dagligt, så vi kan jo ligeså godt tage hjem til dem i stedet.

Gå en masse ture: Jeg skal ud på en masse gåture, som jeg plejer. I december nåede jeg op på 318 km. Jeg tror faktisk, at det var en personlig rekord. Måske slår jeg den i januar? Det kommer sørme meget an på, hvor længe den bette sover og vejret naturligvis.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar