Ugens op og ned #8

Så blev det søndag igen. Årets første endda. Der er gået et par søndage siden sidste indlæg af samme slags. Men bloggen har jo været lidt på juleferie og desuden ramt af tekniske drillenisser, men nu er vi tilbage på sporet igen. Og forhåbentlig uden flere tekniske udfordringer i et langt stykke tid.

Ugens ned:

Jamen der har faktisk ikke været ret mange nedture. Det har været en god første uge af år 2019. Lad os håbe, at det fortsætter 🙂

Jeg kan dog nævne, at vi har lidt natterenderi med Anna. Det kunne vi egentlig godt undvære. Enten er hun vågen, men super glad i en times tid mellem 02.00-03.00 eller også sover hun hele natten igennem, men græder og har svært ved at finde ro ind i mellem. Altså det er jo ikke jordens undergang og vi får da også sovet nogenlunde fint. Værre historier er da i hvert fald hørt. Men hun må sgu da hjertens gerne stoppe igen og bare sove normalt, som hun plejer. Vores bedste bud er, at det er tænderne der driller. De to fortænder i undermunden følges så yndigt ad og er kommet et godt stykke op. Det giver sgu nok nogle ømme gummer. Eller også er hun bare en pain in the …. Ingen ved det 😉

Ugens op:

Vi havde en dejlig første nytårsaften som forældre. Vi blev hjemme bare os tre og prøvede at gøre dagen så normal som muligt for Annas skyld. Vi lavede da noget ekstra god mad og fik lidt vin, men ellers var det meste, som det plejer at være. Anna sov hele aftenen – også hen over midnat, hvor det buldrede og bragede udenfor. Og så blev det 2019. Så fint!

Vi har nydt at juleferien har været dejlig lang hjemme hos os. Jonas skal først i gang igen i morgen. Det har været skønt, men det bliver også godt at komme tilbage til hverdagens trummerum igen.

Vi har endelig fået købt en gåvogn til Anna, så hun kan komme afsted til, hvad end hun har så travlt med. Det har til gengæld også givet nogle faldulykker ind i mellem, men ellers er hun sgu meget sej, vores lille tornado.

Vi har haft en hyggedag med mormor. Vi tog i Bilka, Plantorama og IKEA om formiddagen, hvorefter vi hyggede med frokost hjemme. Mens Jonas gik en tur med Anna, endevendte min mor og jeg lige hytten, så den var så godt som pletfri. Efterfølgende hyggede vi med noget aftensmad. Altid dejligt med en “mormor-dag”.

Lørdag var Jonas, Anna og jeg selv atter i IKEA. Vi fik anskaffet os et nyt tv bord. Det er højere, så Anna ikke står med hele femøren direkte ind i skærmen, når hun ser Marcus & Martinus (#fangirl), mens hun fedter det til med sine fedtede babyfingre. Så nu må hun finde noget andet at rejse sig op ad. Vi fik desuden anskaffet os en super fin “pynte-hylde” eller, hvad man nu måtte kalde sådan en. Så nu har jeg lidt mere plads til alle mine dimserier. Vi fik også købt et flot ur til væggen. Altid dejligt med lidt nyt til hjemmet.

Jeg har gået nogle gode gåture med barnevognen. Jeg er virkelig motiveret til at komme afsted i disse dage, så det er med at udnytte det.

I dag har vi besøgt min fætter og hans kæreste – vores dejlige venner. De havde stået for en dejlig lækker brunch. Vi hyggede nogle timer og fik vendt verdens situationen, som vi altid gør.

Hvad med jer? Her I haft en dejlig uge? 🙂 Min søndag aften skal blot gå med at sysle lidt rundt, så vi er klar til, at hverdagen rammer igen i morgen. Jeg vil også tidligt i seng, så jeg er klar til nattens udskejelser med Anna. Spændende hvad hun finder på i nat. Jonas føler sig ramt på søvnen, så han er super træt. Vi smider ham derfor i gæsteværelset i nat, så han kan være frisk til at komme på skolebænken igen i morgen.

2 comments / Add your comment below

  1. Skønt når der er langt flere ting på op listen end på ned listen! Og så er det jo nogle gode ting du nævner 🙂

    Karla fik en gåvogn i sommer, vi har dog ikke prøvet den af endnu. Er så bange for at hun bliver hjulbenet, eller hjernen ikke kan følge med endnu, hvis hun kommer op og gå for hurtigt. Sikkert bare mig der er skør hvad det angår 😀

Skriv et svar