Ugens op og ned #9

Søndag igen, igen igen. 2019 har allerede fuld fart på!

Ugens ned:

Mandag, tirsdag og onsdag skulle jeg tisse i en kop, HVER gang, jeg skulle tisse. Og bagefter skulle jeg tilmed skrive ned i et lille skema, hvor meget og hvornår. I kan læse mere om det HER, hvis I undrer jer over, hvorfor jeg skulle det. Altså jeg ved jo godt, at det er for min egen skyld, men er I lige klar over, hvor omfattende det faktisk her? Godt det kun stod på i 3 dage.

Jonas vendte tilbage til hverdagen igen efter en god lang juleferie. Og selvom jeg nyder, at være tilbage i hverdagens trummerum, så har jeg da lige skulle vænne mig til, at være alene om det hele med lille’pigen i dagtimerne igen.

Og nu vi snakker om lille’pigen. Hun udfordrer vores tålmodighed i aftentimerne i øjeblikket, hvor det absolut sidste, hun har lyst til, det er at komme i seng. Jøsses. Hun er ikke nødvendigvis ked af det eller noget. Hun gider bare ikke i seng. Om hun så skal skide i sin ble, for at få lov til at komme op igen, så gør hun fandme bare det. Hun er en rigtig bandit, kan jeg godt love jer.

Ugens op:

Selvom det er lidt hårdt, at starte op efter juleferien igen, så nyder jeg virkelig at være tilbage i vores hverdags-barsels trummerum igen. Der hvor det bare er lille’pigen og mig. Særligt nyder jeg de daglige lange gåture, som jeg går med lille’pigen, når hun sover.

På en af ugens gåture, fandt vi en skøn lille perle i vores by. Et dejligt naturområde med gode stier og fred fra bilerne. Der kommer vi nok til at gå hen ofte det næste stykke tid.

Jeg har været ved frisøren og det er sgu da altid dejligt.

Vi har haft besøg af mormor, som vi har næsten hver uge. Jeg havde selv nået alt det praktiske denne gang, så der var bare masser af tid til, at mormor og Anna Oline bare kunne hygge og lege. Og jeg kunne lave aftensmad i fred og ro.

Anna Oline er nu blevet for stor til sin baby-autostol, så nu er hun rykket over i sin “stor-pige-autostol”. Jeg synes lige pludselig, at hun har travlt med at blive stor.

Vi har været en tur i svigerpakkens sommerhytte. Her havde vi nogle hyggelige timer med Jonas’ forældre, samt hans kusine og hendes mand, som også var på besøg.

Vi har været til min storesøsters fødselsdag i dag. Hele 32 år på hendes bag, skulle vi fejre. Det gode ved, at hun er storesøsteren er, at hun altid vil være tilpas mange år ældre end mig til, at jeg kan drille hende med det. Vi havde en hyggelig eftermiddag med kage, boller, flødeboller og hygge i det omfang, som det er muligt med 3 unger under 4 år samlet på samme sted.

Skriv et svar