Ugens op og ned #11

Så blev det søndag igen. Januars sidste af slagsen. Jeg synes normalt altid, at januar er ret så lang, men det har vist ændret sig, efter lille’pigen er kommet til verden. Tiden flyver bare afsted! Men: Nu til ugens lort og lagkage.

Ugens ned:

For sulan, hvor er jeg træt. Så træt, at jeg ligner lort. En rigtig mor-lort. Anna Oline har sovet dårligt nærmest hele ugen (igen, igen) og det kan da mærkes på egen krop. Du kan læse mere om vores nætter HER, hvis du har lyst.

Når man skal have sit barn i privat pasningsordning, har man mulighed for at søge tilskud ved kommunen. Og det skal man helst gøre 8 uger inden opstart. Nå, men det viser sig åbenbart at være et tåbeligt besværligt projekt. Ej, hvor jeg løber hovedet mod muren mange gange pga det. Jeg startede ellers i november for at være i god tid. Nu er der kun næste uge tilbage, til at få styr på det, hvis det skal gøres inden 8 ugers fristen. Jeg har lavet nogle ansøgninger efterhånden, men der findes hele tiden årsager i systemet til, at jeg skal lave en ny. Så det er bare om og om igen. Øv altså. Sådan noget skal bare fungere!

Vi har besøgt Anna Olines kommende dagpleje og det gik bare smadder dejligt. Læs mere om det HER, hvis du har lyst.

Sne. Jeg er meget lidt fan af det der sne og det begrænser mine gode lange gåture med barnevognen. Mest fordi at det ikke er alle, der synes det er pisse flinkt, at rydde fortovet foran deres hus. Jeg skulle også have været ude at løbe i dag, men det tror jeg så ikke en skid på alligevel.


Ugens op:

Vi har besøgt Anna Olines kommende dagpleje og det gik jo bare smadder godt. Læs mere om det HER, hvis du har lyst.

Jeg kom ud på den første løbetur siden i sommers og jeg synes selv, at jeg gjorde det rigtig godt.

Vi har haft besøg af mormor til en hyggelig eftermiddag og noget god mad.

Vi har haft besøg af min storesøster, som skulle en tur ud og have nogle timer for sig selv. Dem valgte hun heldigvis at bruge med os.

Vi har haft snevejr. Jeg er som sagt ikke specielt meget fan af det, men det var nu smadder sjovt og hyggeligt, at have Anna Oline med ud og lege i det. Hendes første møde med sne. Hun syntes, at det var ret sjovt og hun var rigtig på opdagelse i haven.

Vi har været i svømmehallen til formiddag i dag. For Jonas og jeg var det første gang i laaang tid. For Anna Oline var det første gang nogensinde. Vi har ikke gået til babysvømning, så at opleve svømmehallen havde hun stadig til gode. Indtil i dag altså. Det var hyggeligt at komme ud og lave noget andet som familie, som vi ikke plejer at lave. Og så elskede hun det bare. Jo vildere, jo bedre nærmest. Hun er bare en rigtig vandhund. – Det der med omklædningen var godt nok lidt omstændigt med et lille barn, men vi kom da igennem det. Og jeg klapper lige mig selv på skulderen, fordi jeg rent faktisk kom afsted og gjorde det. Og mødte omklædningen med oprejst pande, selvom jeg er enormt lidt fan af min krop, som den ser ud nu. Men jeg har besluttet, at prøve at hvile mere i mig selv og i hvert fald slet ikke lade det gå ud over oplevelser, som jeg kan have med Anna Oline. Det var så godt, at vi kom afsted. Nu er hun også dejlig træt og vil helst bare sidde og hygge med noget legetøj.

Skriv et svar