Ugens op og ned #12

Vores fine troldebusk

Søndag, kære søndag. Så mødes vi endnu en gang til en snak om ugens lort og lagkage. Der er ikke sket så meget i denne uge, så jeg tænker, at det bliver et kort skriv denne gang.

Ugens ned:

Jeg er mega træææææææt! Læs hvorfor lige HER.

Sneen har været vedholdende og har holdt os indendøre eller til meget korte og besværlige gåture med barnevognen. Jeg trænger til snefrie veje og fortove, så vi kan komme på lange gåture igen. Heldigvis er vi ved at være af med en god del af sneen.

Jonas er syg og har været hjemme fra skole nogle dage.


Ugens op:

Hverken lille’pigen eller jeg er blevet smittet af Jonas’ forkølelse indtil videre.

Jeg fik kontakt til en kranio sakral terapeut, som er optimistisk omkring, at kunne hjælpe Anna Oline af med night terroren. Og vi skal allerede til første behandling i morgen.

Mormor var på besøg hele dagen i torsdags. Hun hjalp med hovedrengøring og aftensmad, hvilket er rigtig lækkert, når overskuddet er i den lave ende.

Alt tyder på, at papirerne til kommunen vedr. ansøgning om tilskud til privat børnepasning ENDELIG er gået i orden.

Jeg har fået gjort mine køkkenskuffer rene.

Vi har haft Jonas’ lillesøster på besøg fra i fredags og frem til i formiddags. Hun bor på sjælland, så vi ses ikke så tit, som vi gerne vil. Vi har bestemt nydt hendes selskab og lille’pigen har fået leget godt med sin faster.

Lige om lidt skal jeg ud på endnu en løbetur i det flotte vintervejr. Det glæder jeg mig til.

Skriv et svar