En god podcast og lidt om weekendens planer

Så venter weekenden lige om hjørnet. Jeg synes, at weekend har en helt anden betydning, når man er på barsel. Det er skønt, at Jonas er hjemme og at vi er to om det meste omkring Anna Oline. Men det er også ofte i weekenden, at vi har flest planer, så faktisk er weekenderne ofte mere hektiske, end en helt almindelig mandag er. That’s barsel, I guess.

Nå, men denne weekend er fyldt med planer. Gode planer heldigvis. Jeg er dog blevet ramt af virusbussen og er faktisk ret så slået ud af snot, hoste, ondt i hals, lunger og faktisk hele kroppen. Og søvnmangel også. Så er barsel med en lille tornado altså næsten et helvede. Hun synes i øvrigt også, at jeg er meget mere kedelig, end jeg plejer at være. Planen for i dag er, at blive så rask som mulig. Senere i dag kommer Anna Olines farmor og farfar forbi eftermiddagskaf’ og kage. De har ikke set deres barnebarn i godt og vel 4 uger, så jeg tror de glæder sig rigtig meget til at se hende igen. Det giver forhåbentlig mig frie nok hænder til, at jeg kan smide mig i sofaen lidt.

I morgen skal vi så besøge dem i deres dejlige sommerhus. Det skal nok blive en dejlig dag. Der er vistnok ikke andet på programmet end hygge og samvær, helt sikkert med Anna Oline i fokus. Hun skal da nyde godt af farmors og farfars selskab, når vi har muligheden for at være sammen.

Søndag får vi besøg af vores gode venner. Min fætter og hans kæreste. Vi skal spise sammen og forhåbentlig spille nogle spil og sludre en masse. Det er sådan vi plejer bedst at kunne lide det. Det kunne være skide lækkert, hvis Anna Oline er ligeså god til at gå tidligt i seng den aften, som hun ellers har været den seneste tid.


Så jo, det bliver en dejlig weekend med en masse godt selskab. Jeg håber du har nogle gode planer for weekenden. Hvis tiden byder sig, kan jeg anbefale en god lang gåtur med en smadder god podcast i ørerne. Måske denne her:


Et Langsomt Mord

Tilbage i 1991 blev der begået hele 73 mord i Danmark – Hvor vildt er det ikke lige? 3 af disse mord er stadig uopklarede. En af disse sager drejer sig om en 27 årig ung mand, der blev fundet død i en vaskekælder med kraniebrud og brud på brystkassen. Den unge mand efterlod sig en halvtom lejlighed, et hav af spørgsmål og en lille søn på kun 4 år med navnet Adrian. Hele 27 år efter følger vi – den nu voksne – Adrian i hans søgen efter svar. Hvem var den far, som han aldrig nåede at kende? Hvilket liv leder op til sådan en brutal død? Og måske vigtigst af alt: Hvem slog hans far ihjel?

En virkelig rørerende fortælling, som i hvert fald gik lige i hjertet på mig. Jeg kunne næsten ikke slippe podcasten, før jeg havde hørt alle 6 afsnit.

Kæmpe anbefaling fra mig!

God weekend til dig.

Skriv et svar