Ugens op og ned #14

Anna Oline til fødselsdag ved kusine Olivia

Så blev det søndag endnu en gang. Februar flyver simpelthen bare afsted hjemme ved os. Den er proppet med planer og særligt i weekenderne. Men det er jo travlhed på den gode måde. Nu til ugens pis, lort og lagkage:

Ugens ned:

Jonas har haft min computer med i skole hele ugen. Det er fint nok, for han må jo godt låne den. Det har bare været svært, at få skrevet nogle indlæg til jer, men dem må I jo så have til gode.

Anna Oline har haft så frygtelig ondt i gummerne lige dér, hvor de øverste fortænder er på vej frem. De har været undervejs længe, men det er som om, at slutspurten er sat ind i denne uge. Hun græder, når hun bider forkert i sit legetøj og så er det begrænset, hvad hun vil spise. Man skulle næsten tro, at de tænder skal bryde igennem cement, før de kommer endeligt ned. Vi håber det snart sker.

I tirsdags viste de sidste afsnit af Årgang 0. Jeg elsker det program, så jeg synes naturligvis det er ærgerligt, at vi ikke skal følge de unge mennesker og deres familier, til de er mindst 30 år 😉


Ugens op:

Min vægt er endelig begyndt at dale lidt igen. Jeg nyder det, så længe det varer denne gang.

Vi har været på besøg i dagplejen og det gik ligeså fint, som det gjorde sidste gang. Anna Oline er bare så smadder klar til en hverdag hos dem. Det er så skønt.

Vejret har været fantastisk her de seneste dage. Blomsterne springer ud, der er kommet knopper på træerne og fuglene kvidrer. Det begynder at lugte lidt af forår. Spændende hvor længe det får lov til at vare ved her i februar.

Min søde niece, Olivia, er blevet 4 år. vi fejrede hende i går med boller, kagemand, gaver og godt selskab. Jeg har svært ved at forstå, at jeg allerede har været hendes moster i så lang tid.

Jeg har fået gået nogle gode lange ture med barnevognen og det er blevet til 2 løbeture. Måske når jeg en 3. løbetur i aften.


Om lidt skal jeg ud på endnu en gåtur med Anna Oline, som forhåbentlig tager en god lang lur i barnevognen. Vi skal nemlig mødes med de andre skønne børn og forældre fra Familieiværksætterne her til eftermiddag. Vi håber på nogle gode timer i deres gode selskab.

Håber I har haft den dejligste uge 🙂

Skriv et svar