En god podcast og lidt om weekendens planer

Freeeeeeedag! Og weekend lige om lidt. Sikke den er velkommen. Søndag aften blev jeg ramt af sygdom igen efter kun at have været frisk et par dage fra sidste omgang sygdom. Det lysner dog nu og jeg føler mig ret meget i bedring. Næsten helt på toppen. Desværre er lille’pigen også blevet ramt i denne omgang, hvilket har givet os et par hårde dage og nætter. Jeg håber hun snart er frisk igen! Men nu til weekendens planer:

Jeg har glædet mig ekstra meget til netop denne fredag.

Hele dagen i dag skal jeg tørre 11-taller af under lille’pigens næse, men i aften skal jeg fandme ud og luftes med nogle dejlige damer som selskab. Helt uden barn. Jeg skal ud med de andre mødre fra vores familieiværksætter-gruppe. Vi kalder os “De Tunge Mødre” (en knap så genial idé fra min kære mand) og vi bærer det navn med nogenlunde stolthed. Vi skal på café, spise noget god mad, sludre som kun sådan en flok damer kan og så må vi jo se, hvad aftenen ellers byder på. Det er første aften i meget (mega meget!) lang tid, hvor jeg ikke skal sørge for, at barnet får mad, bliver vasket, får nattøj på, får godnat-flaske og bliver puttet. God fornøjelse, Jonas! Mor glæder sig til en aften ude 🙂

I morgen, lørdag, er det planen, at vi skal et kort smut i svigerpakkens sommerhytte. Meget kommer stadig an på lille’pigen, da jeg gerne vil have at hun lige bliver frisk, før hun skal nogen steder. Mine svigerforældre har fået en ny hund, som vi selvfølgelig skal hilse på. Det er sådan en berner sennen – måske ved du, hvad det er for en hund? Faktisk har de allerede sådan en og nu har de altså fået en mere. Og jeg skal skynde mig ned og hilse på den, mens den er lille bitte. Jeg er nemlig ikke smadder pjattet med store hunde og den nye lille hund bliver vel unægteligt ligeså stor, som den de har i forvejen. Berner sennen er jo ellers en sød og nogenlunde rolig hund og jeg gad godt eje en, hvis den forblev hvalpestørrelse for altid 😉

I morgen aften er det endnu en gang tid til Dansk Melodi Grand Prix. Det er en fast tradition, at vi ser det i vores familie. Vi ser det sammen alle år, hvis det er muligt. Min mor og storesøster kommer hjem til os og spiser aftensmad. Jonas drømmer om burgere, så det skal vi nok have. Resten af aftenen står så på Melodi Grand Prix, en masse snolder og hygge. Jeg glæder mig! Og krydser fingre for, at Anna Oline bliver i sin seng. Ellers må hun jo bare op og hygge med os andre 🙂

Søndag er stadig åben og helt uden planer. Og det er vigtigt, for sådan en dag har vi ikke haft længe. Vi har haft fyldte weekender de sidste mange uger, så vi glæder os til en dag uden planer. Så må vi jo se, om vi alligevel finder på noget at lave. Det kommer helt an på, om vi er kommet sygdommen til livs.


Det Perfekte Offer

Denne podcast var en af ugens anbefalinger i podcasten Mørkeland. Hvis du ikke lytter til Mørkeland, så bør du se af at komme i gang. Det er min yndlings podcast! – Nå, men “Det Perfekte Offer” er fortællingen om seksuelle overgreb, der begås mod kvinder, der er indlagt på psykiatriske afdelinger af den mandlige nattevagt. Og ja, det er virkelig sket i virkeligheden. 5 år efter overgrebene begynder en journalist at grave dybere i sagen. En sag der viser sig, at være fyldt med svigt fra et system, der ender med at holde hånden over nattevagten, hvor det ellers skulle passe på de indlagte patienter.

En virkelig spændende podcast, som jeg selv slugte ret hurtigt.

God fornøjelse og smadder god weekend.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar