Det er april og dette er mine planer

Apriiiiil! April er min yndlings måned og den bliver i hvert fald ikke mindre god i år, end den har været så mange andre år. Jeg skal nemlig:

Køre Anna ind i dagplejen: I dag – d. 1. april – starter vores lille mus på et nyt kapitel. Dagplejelivet. Jeg véd, at vi har fundet det helt rigtige sted og de helt rigtige til at passe på hende. Det kan jeg mærke helt nede i min mave og helt inde i hjertet. Nu glæder jeg mig bare til, at det føles naturligt at aflevere hende og ikke se hende en stor del af dagen. Lige nu – selvom både hun og jeg er klar – giver det mig stadig lidt ondt i maven, at skulle undvære hende så mange timer i løbet af dagen. Godt vi starter blidt ud.

Have “Leah-tid”: Mens Anna bliver kørt ind i dagplejen, får jeg jo løbende flere og flere timer for mig selv i løbet af dagen. Dét er sørme da lige noget, som jeg lige skal vænne mig til. Derefter kan jeg begynde at overveje, hvad jeg mon skal give mig til, mens hun ikke er hjemme. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal prøve at slappe mest muligt af og faktisk bare lave ikke en skid mest muligt. Det skal nok blive en stor fe’ løgn.

I sommerhus: Vi skal besøge Annas farmor og farfar i deres dejlige sommerhus. Det glæder vi os altid til.

Have Anna til 1 års undersøgelse: Det er ved at være den tid og som med de andre undersøgelser, så skal det jo gøres. Jeg håber virkelig, at der ikke venter 4 dage med en rigtig sløj feberramt lille pige, som vi har oplevet ved de andre vaccinationer.

Blive 29 år: Jeg har fødselsdag den 9. april og i år runder jeg så 29 år. Dagen bliver nok så helt almindelig, som den nu kan blive. Anna skal i dagpleje og passe sin indkøring der. Vi skal hverken ud at spise eller gøre andet for at markere det, da vi regner med, at Anna på en eller flere måder er mærket af, at en ny hverdag netop er startet. Jonas skal desuden også på arbejde fra kl. lort til kl. lort, så det bliver bare en ganske almindelig dag. Det er sgu bare noget helt andet at have fødselsdag, efter man har fået et barn.

Fejre Annas fødselsdag: 6 dage efter min egen fødselsdag – nemlig d. 15. april – bliver Anna Oline 1 år gammel. Hendes første fødselsdag! Det’ så viiiildt! Jeg har jo kun lige født hende. Hendes fødselsdag falder på en ganske almindelig mandag, så liiiiiige på dagen, skal der heller ikke ske det store. Jeg glæder mig dog til at arrangere nogle lækkerier, som hun skal have med i dagplejen, så hun kan blive fejret med manér der.

Starte på job igen: D. 15. april – ja, på Annas fødselsdag – skal jeg starte på job igen. Jeg synes det er lidt øv, at det lige falder på hendes fødselsdag, men det var altså bare sådan det gik op med restferie, dagplejestart osv. Heldigvis forstår hun ikke så meget af selve dagen i år og jeg kan glæde mig over, at Jonas har fri til at kunne hente hende tidligt og hygge med hende indtil jeg kommer hjem. Når det så er sagt, så glæder jeg mig pisse meget til at komme i gang med at arbejde igen og få en ny hverdag op at køre.

Fejre vores fødselsdage: Selvom både min og Annas fødselsdag kommer til at forløbe ret stille på selve dagene, så skal de bestemt ikke gå ubemærket hen. Slet ikke Annas da. Så i påsken skal vi begge fejres til en fælles fødselsdag for vores familier. Jeg glæder mig rigtig meget og jeg er i fuld gang med at forberede.

Fejre svigermor: For at det ikke skal være lyv, så har min svigermor også fødselsdag her i april. Bare lige 5 dage efter Anna. Så hende skal vi selvfølgelig også fejre.


Det er sådan lige umiddelbart overskrifterne for april. Altid godt med noget at glæde sig til 🙂

Skriv et svar