Ugens op og ned #20

Så blev det søndag igen. Og faktisk ikke en helt almindelig en af slagsen. Det er nemlig sidste søndag og sidste dag, inden jeg begynder på arbejde igen. For det gør jeg nemlig i morgen. Det er også dagen før dagen. Altså dagen før Annas fødselsdag. Jeg har i dag brugt dagen på at bage boller til dagplejen i morgen, så Anna kan blive fejret og så har jeg ordnet en masse små praktiske ting, så hverdagen så småt kan begynde i morgen. Det var helt underligt at finde mine arbejdsting frem. Dem har jeg sgu ikke kigget på længe. Jeg har også været ude og løbe en lille tur.

Nå, men faktisk har det været en mægtig lorte-uge, så det er på en måde ret godt, at den slutter nu.


Ugens ned:

Anna blev ringet hjem i mandags. Kun få timer efter, at hun var afleveret. Hun havde feber og var skidt tilpas. Det blev starten på en hel uge med omgangssyge og dermed mistede vi en hel uge af vores planlagte indkøring. Læs evt. mere om det lige HER, hvis du har lyst.

Mit sidste ferie røg jo også til sygt barn i denne uge. Jeg ved godt, at det er sådan det kan gå, når man har et lille barn. Bevares, jeg er faktisk også glad for, at jeg snildt kunne holde hende hjemme alle dage uden at skulle bekymre mig om mit arbejde. Men nøj, hvor jeg trængte til at have nogle timer for mig selv, mens Anna skulle have været i dagpleje.

Anna er blevet frisk her til weekenden – dét er selvfølgelig en dejlig ting – men nu er der til gengæld noget andet, der påvirker hendes humør. Som jeg lige umiddelbart kunne se tidligere i dag, så er Anna ved at få hele 3-4 nye tænder på én gang. Sådan noget skal jo gøre smadder ondt, så det er selvfølgelig okay, at hun er stiktosset på sine omgivelser. Det er også bare hårdt. De får sit at se til i dagplejen i morgen.

Anna nægter efterhånden dagligt at få sutteflaske, hvorfor vi må indse, at det med modermælkserstatning er ved at være et overstået kapitel. Sutteflasken har jo helt indtil nu været en fast del af hendes putteritual, hvorfor vi nu skal til at finde en anden måde at få hende puttet om aftenen. Det kan vi godt mærke, at hun synes er svært. Hun har derfor været svær at få i seng de seneste dage.


Ugens op:

Jeg blev 29 år i tirsdags. Selvom dagen gik med at passe en syg Anna, så er det jo aldrig dårligt at have fødselsdag. Læs mit fødselsdagsindlæg HER.

Min mor kom og hjalp mig med at få gjort rent i torsdags. Efter at have været lukket inde med en syg Anna i mange dage, lugtede hele huset efterhånden af omgangssyge. Det var dejligt, at hun lige gad det. Man når virkelig ikke en skid, når ens barn er syg.

Trods sygdom i hytten, har jeg alligevel fundet tid til at løbe nogle gange eller 3 her i løbet af ugen. Det er vigtigt for mig at prioritere det.

I går var jeg på shoppetur med min storesøster og mor. Vi havde en hyggelig dag, hvor vi også var ude og spise frokost sammen. Det var smadder dejligt og virkelig tiltrængt med en hel dag ud af huset. Da jeg kom hjem, fik jeg da også skæld ud af den bette for at have været væk.


Skriv et svar