Ugens op og ned #22

Så blev det igen søndag. Min uge har budt på flere op -og nedture, men det er jo okay, for så er der da noget at skrive om i det her indlæg. Jeg har valgt at skrue denne uges “op og ned indlæg” sammen på en anden måde, end jeg plejer. Bare se med her:

Ugens ned:

 • Sko der bidder hul i strømpebukserne
 • Varme og klamme busser
 • Alt for dyr offentlig transport
 • Krøllede øjenvipper
 • Blæsevejr
 • Fugleklatter på vores nyvaskede bil
 • For lidt tid og overskud til løbeture
 • Febersygt barn
 • Fravær fra job pga sygt barn
 • Søvnløse nætter pga febersygt barn

Ugens op:

 • Flotte grønne bøgetræer
 • Fridag d. 1. maj med Anna og Jonas
 • Nyt tøj
 • Et nu feberfrit barn
 • Gåtur med barnevognen
 • Annas nye sommerhat
 • Sommeragtigt vejr
 • Gode lydbøger
 • Playliste med musik fra 00’erne – Fyldt med minder
 • Vin og tapas aften i dagplejen med de andre mødre
 • 30 års fødselsdag – Også selvom det kun kunne blive kort for mit og Annas vedkommende
 • Gode kollegaer
 • Tankemylder
 • Jordbær og koldskål
 • Søndag uden planer

Det var overskrifterne for min uge, som jo netop er ved at være slut. Efter at have været hjemme med sygt barn nogle dage, glæder jeg mig faktisk til at komme tilbage på min lægesekretærpind i morgen. Tror også Annamusen trænger til at komme ned til de andre rødder i dagplejen.

I dag står på praktiske gøremål. Der skal vaskes tøj og handles ind til den kommende uge. Lidt oprydning og forhåbentligt en god løbetur senere. Anna og jeg vil også gå en god lang tur, når hun skal sove til middag. Jonas er ikke hjemme i dag, så den står bare på ren tøsehygge 🙂


Har du haft en god uge? 🙂

Skriv et svar