En god podcast og lidt om weekendens planer

Så blev det weekend. I hvert fald for os, der har fri i morgen 😉 Det er endda en lang weekend af slagsen, da det er helligdag på mandag. Det er fandme ikke dårligt da. Der er Royal Run over det ganske danske land i den her weekend, men det lader jeg være op til nogle andre at bekymre sig om. Det er nemlig ikke på mit program for weekenden, men mere om det senere. Først skal I lige høre om en spændende og foruroligende podcast.

Moderen der tappede sin søn for blod

Du har sikkert hørt som sagen, ikke? Den kom frem i lyst tilbage i slutningen af år 2017. Da blev en 36 årig kvinde og mor til tre nemlig anholdt og tiltalt for, at have gjort sin yngste søn syg ved at tappe blod fra ham.

Hvad sulan får lige en mor til i al hemmelighed at tappe blod fra sin egen søn, fra han er knap et år gammelt, til det blev opdaget fem år senere?

I hele fem år troede alle, at den lille dreng var alvorligt syg. Lægerne gav ham intet mindre end 110 blodtransfusioner og overvejede endda en stamcelletransplantation i håber om at kunne helbrede ham for, hvad de troede var en sjælden blodmangel-sygdom.

I virkeligheden viste det sig, at moderen var den syge af de to. Lyt til podcasten, hvis du vil høre mere om denne opsigtsvækkende historie, som også tager dig med ind i retssal A i Retten i Herning, hvor også en dom må falde.


Weekendens planer

Faktisk er der ikke meget at berette om planerne for vores weekend. Der er nemlig ikke smadder meget planlagt, men det er også helt bevidst. I morgen – hvor både Jonas, jeg og Anna har taget fri – skal Anna starte dagen ud med, at have lagt dræn. Ingen tvivl om, at der venter os en hård morgen med et helt sikkert temmeligt utålmodigt og sultent barn, der skal faste frem til hendes tid ved ørelægen. Det er jeg ikke sikker på, at hun er helt vildt pjattet med. Jeg ser rigtig meget frem til, at få det overstået og så glæder jeg mig virkelig meget til at se effekten af at have dræn i ørerne, for de ører driller hende fandme meget. Resten af fredagen er blot sat af til, at vi skal hygge om Anna og lade dagen foregå, som hun har brug for det. Jeg ved sgu ikke, om hun kan finde på at være påvirket af narkosen eller selve indgrebet i timerne efter, men vi er på den sikre side, hvis vi ingen planer har.

På lørdag skal jeg til frisøren. Det har jeg fandme også fortjent og jeg glæder mig helt vildt. Derefter har vi noget af en udfordring foran os med en masse grimt ukrudt i vores indkørsel. Det skal vi simpelthen have bugt med. Vi har også en facade, der trænger til en kærlig hånd her og der og det skal vi også i gang med.

På søndag skal vi vist bare slappe af. Måske strækker noget af havearbejdet sig til søndag også, det må vi jo se. Jeg håber også, at der bliver tid til at gå en god lang tur med barnevognen og en sovende Anna i løbet af weekenden. Det er virkelig lang tid siden, at det er sket.

På mandag skal vi hygge med Jonas’ forældre i sommerhytten. Det kan kun blive en god afslutning på en forhåbentlig rigtig god weekend.


Har du nogle spændende planer for weekenden? 🙂

Skriv et svar