En god podcast og lidt om weekendens planer

Så blev det atter weekend og endda den sidste af slagsen for denne måned. Jeg synes virkelig, at juni bare er fløjet afsted og vi keder os sgu aldrig. Der er altid planer eller noget at tage sig til. Nå, men inden vi tager hul på denne weekends planer, skal I lige høre om en sådan okay god podcast.


Slut med forbudt

Okay. Det er ikke fordi, at jeg ikke godt kan få armene ned over den her podcast. Jeg har uden tvivl hørt bedre podcasts tidligere, men jeg synes alligevel, at den her er en anbefaling værd. Særligt hvis du – som så mange andre danskere – er bekendt med at afprøve diverse slankekure, udrensningskure, fastekure og hvad der nu ellers findes.

“Slut med forbudt” er en podcast af de to “sundheds- og ernæringsnørder” Morten Svane og Morten Elsøe. Podcastens udgangspunkt er at tage diverse aktuelle sundhedsemner fra både sociale og etablerede medier op til debat. De to Morten’er diskuterer i hvert afsnit et nyt emne og diskussionen foregår på kritisk og saglig vis og hele tiden med fokus rettet mod, hvilke konsekvenser især misinformation har for os og for folkesundheden generelt.

Jeg har selv – særligt i min iver efter at opnå graviditet for nogen tid siden – afprøvet diverse tendenser indenfor vægttab og sundhed og at lytte til den her podcast, har helt klart givet mig et helt andet syn på nogle ting. Og så har den også gjort mig klogere på, hvordan jeg bør og ikke bør behandle min krop.

Det er HELT tydeligt, at det at lave podcasts ikke er Mortens og Mortens primære erhverv, for det er de altså bare ikke vildt gode til og det kan godt være lidt svært at følge med ind i mellem, da de har en tendens til at svæve lidt i emnerne og køre af sporet. De kan faktisk også være lidt selvfede og bedrevidende at høre på, MEN de ved uden tvivl, hvad de taler om og der ér læring at hente i den her podcast, hvis du interesserer dig for området.


Weekendens planer

I dag – fredag – får vi besøg af Jonas’ forældre, inden de vender snuden hjem igen. Jeg er faktisk så heldig, at jeg bliver hentet og kørt hjem fra arbejde af dem her i eftermiddag. Aftenen står vist bare på afslapning for vores vedkommende. Eller måske en løbetur, hvis overskuddet og lysten bliver til det.

I morgen – lørdag – skal vi besøge min storesøster, svoger, niece og nevø. Det er ved at være alt for længe siden, at vi har set noget til hinanden, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Derefter skal resten af dagen vist bare nydes i haven i det gode vejr. Anna er en rigtig “ude-pige”, så det vil helt sikkert passe hende fint.

Søndag ligger lidt i det uvisse endnu. Vi har snakket om tage en tur ind til Kildeparken i Aalborg, spise medbragt frokost og måske hapse en is. Kildeparken er smadder børnevenlig. Der er masser af træer med tilhørende musik – ja, du læste rigtigt – træer med musik. Og så er der en legeplads og masser af græs til at tumle rundt på. Både Jonas og jeg trænger til at komme lidt ud og lave noget andet, så det er helt ideelt, når vi også skal have krudtuglen med. Og vejret skulle jo blive intet mindre end helt fantastisk, så det ville være oplagt med sådan en tur.


Har I nogle spændende planer for weekenden? 🙂

Skriv et svar