Om Leah Rundblad

Heeeeeej

Velkommen til siden om mig, hvor jeg vil gøre mit bedste for at fortælle dig lidt om mig, så du ved hvem “mig” egentlig er.

Mit navn er Leah Rundblad. Det har I nok alle sammen fattet nu. Jeg er 28 år gammel lige nu, men hvert år på en forårsdag i april, bliver jeg et helt år ældre. Jeg har brune øjne, kørekort og Club Matas kort. Jeg kan prale af en ringe højde på 157 cm, en lille smule dobbelthage, æblekinder og en røv med en størrelse, der ikke altid er forenelig med de bukser, jeg gerne vil have på. Jeg er A-menneske, lægesekretær, kone, datter, søster, moster, veninde, svigerinde, svigerdatter, nabo og så er jeg også en mor. Min datter, Anna Oline, er netop kommet til verden for ganske kort tid siden på en forårsdag i april.

Min mand hedder Jonas og ham er jeg ret så meget forelsket i. Han har en lidt højere højde på hele 185 cm, er en gennemsnitlig flot fyr og så kan han godt lide min røv uanset hvilke bukser jeg har på. Han er en éner og jeg elsker ham uendeligt højt. Vi har været sammen i 9 år og været gift i 4 af dem. Vi har nu slået rødder i den hyggelige by Hjallerup i Nordjylland, hvor vi nyder tilværelsen i vores nye lille hyggelige hus. Med vores nye lille hyggelige mini menneske.

Bloggen her er mit frirum, hvor jeg kan dyrke en af mine helt store passioner, nemlig skrivning. Lige så længe jeg overhovedet kan huske, har jeg elsket at skrive og drømt om at få det til at fylde mere i min hverdag. På min blog kan du læse om lidt af hvert, men mest om det der ligger mig på hjerte. Kærlighed, parforhold, graviditet og forældreskab er blot få ud af flere emner, som jeg tænker at berøre. Desuden vil du, hvis du ikke allerede gør det, komme til at stifte bekendtskab med emnet “PCOS”, som er endnu en titel jeg har i min samling. Jeg er PCO-pige, hvilket fylder meget i min hverdag og derfor nok bliver et uundgåeligt emne her på bloggen.

Nogen mennesker er født med et filter der gør, at der kun kommer rosenblade og parfumeduft ud af munden på dem, når de taler. Det er så ikk’ tilfældet for mit vedkommende, selvom det ind i mellem godt kunne klæde mig. På bloggen her kan du altså forvente det sure med det søde og det fine sprog i et skønt mix med bandeord og sure opstød. Alt sammen toppet med hudløs ærlighed og humor. Og så er det fandme ægte det hele.

Hvis du ikke er helt skræmt væk nu, vil jeg ønske dig rigtig god læselyst og takke dig, fordi du har besøgt min blog.

Kærligst Leah