Der er så fandens meget, som jeg ikke forstår .. #1

Når jeg nu selv har startet en blog, siger det sgu nok sig selv, at jeg også læser en god håndfuld af andre blogs. Jeg kan bedst lide blogs, der er skrevet af helt “almindelige” nede-på-jorden-mennesker, som mig selv. Altså hvor jeg relatere til dét, de skriver om. Jeg synes det er fedt at læse andre blogs, hvor jeg opdager, at deres hverdag ikke er så anderledes fra min egen. At vi alle lidt er i samme båd.

Jeg er stor fan af “liste-indlæg”. Altså indlæg med diverse lister. Det er alt lige fra ting man er glad for, ting man er træt af og ting man ikke kan finde ud af. You name it. Der findes mange kategorier. Så jeg har kigget lidt på mig selv og fundet frem til, at der er så fandens meget, som jeg bare ikke forstår. Så meget, at jeg nok kan lave en del indlæg om netop det. Så det får I. En række “liste-indlæg” med ting, som jeg af en eller anden årsag ikke forstår. De kommer ikke alle på én og samme gang, så I har lidt at glæde jer til.

Og inden I peger fingre, dømmer mig til halshugning ved solopgang eller bare ruller øjne af mig, så husk lige, at jeg altid skriver tingene med et glimt i øjet, en sjat humor og at det altså er mig og min holdning, der optræder på denne blog. I er altid mere end velkommen til at kommentere indlægget. Og det er altså både hvis I er enige, uenige eller bare vil grine lidt af det lort jeg lukker ud.

 

Nå, men her kommer det. 10 ting som jeg bare overhovedet ikke forstår:

 

Hvorfor jeg ikke har startet en blog noget før! – Det er selvfølgelig åbenlyst, at 2 års betænkningstid er meget rimeligt for sådan et projekt. Jøsses Leah, hvorfor fik du ikke fingeren ud af røvhullet noget før?!

 

Hvorfor chefen (mød ham HER) ikke vil have sin skide sele på! – Chefen eeeelsker at komme udenfor, men det er åbenbart pisse vigtigt for ham, at vi lige tager den obligatoriske magtkamp om selen inden vi går ud.

 

Hvorfor jeg ikke er færdig med at brodere lille’pigens julesok endnu – Hvad fanden har jeg egentlig lavet alt den tid, jeg har gået hjemme? (Viaplay, Netflix, z Z z z Z z for bare at nævne lidt). Nu bliver det spændende at se om lille’pigen tillader, at mor får den lavet færdig inden jul. Jeg regner ikk’ med det.

 

Hvorfor vejret ikke bare kan følge kalenderåret – Helt ærligt, så er det fandens forvirrende at græsset stadig vokser i december, mens vi skovler sne i påsken. Det er ikk’ særlig praktisk heller.

 

Hvorfor vi endnu ikke har fået købt et nyt toiletbræt – Det er vel for fanden da ikke raketvidenskab at finde det rigtige toiletbræt? Vores toiletbræt har siddet løst siden vi overtog huset og vi kan ikke fikse det. Derfor skal der et nyt til. Men vi er åbenbart mere fan af at råbe til vores gæster: “Pas på! Toiletbrættet sidder løst”, i det de træder ud for at besøge vores toilet.

 

Hvorfor folk tit taber deres telefon i toilettet – For lige at blive i toilet-kategorien. Hvorfor hører man så tit, at folk har tabt deres telefon i toilettet? Hvad laver de med den telefon derude og hvad skal den overhovedet med på toilettet for? Den er vel ikke til meget hjælp i situationen.

 

Hvor lidt jeg bruger vores store TV-pakke – Vi har den primært fordi Jonas elsker fodbold og det gode fodbold vises åbenbart kun på kanalerne fra den store TV-pakke. Det er smart tænkt af dem, der har tænkt sig frem til det.

 

Hvorfor 2 ud af 3 af vores nye naboer ikke kommer over og hilser (og ja, jeg har forsøgt at hilse pænt når jeg ser dem) – Vi deler også kun hække, hegn m.m. Ingen grund til at spilde tiden på at lære hinanden at kende. Jonas og jeg ligner også nogle værre banditter og chefen bider helt sikkert.

 

Hvorfor der er så skide mange kerner i økologiske citroner – Jeg spiser pæææænt mange citroner (læs mere om det lige HER), men jeg spilder enormt meget tid på at fjerne kernerne.

 

Hvorfor en højstol kaldes for en “højstol” – Den er jo ikke piss’ meget højere end de almindelige stole. Kunne det ikke bare hedde en “barnestol” eller noget andet kreativt. Men jeg er jo ikk’ professor, så hvad ved jeg egentlig om det.

 

Fik du i øvrigt lige læst:

“ER JEG MON DEN ENESTE DER … #1”  

“JONAS & LEAH PÅ TUR .. #1” 

“FORÅRSFORNEMMELSER. HVOR FANDEN BLIVER I AF?” 

 

 

5 comments / Add your comment below

  1. Haha sjovt indlæg! 😀

    Og jeg er så typen der har prøvet at tabe min mobil i toilettet… Det er slet ikke så svært at forstå faktisk 😛 Når man ingen forlommer har i sine bukser og derfor render rundt med mobilen i baglommen (og glemmer alt om det) så kan den nemt falde i toilettet når man tager bukserne af og sætte sig ned og tisse… ØV – jeg kan så fortælle jeg aldrig har mobilen i baglommen længere 😛

    1. Aha! Tak for den forklaring! Jeg har aldrig min telefon i lommen eller noget, så derfor er det aldrig sket for mig. Men kan da godt se logikken i, at den lige smutter op af baglommen. Nok fornuftigt nok, at du ikke gør det mere 😉

Skriv et svar