Ugens op og ned #1

Hej Søndag, din gamle banan. Så er du her sgu da igen, hva? Jeg elsker søndage. De er bare så rolige og hjemme hos os er de næsten altid i laveste gear. En gang var det gear lavere, men så blev vi forældre. I gamle dage havde butikkerne lukket om søndagen. Det kan jeg faktisk godt savne lidt. Der var bare sådan en ro, når byen lå stille hen. Nu har Bilka fandme åbent fra 06-00 hver eneste fucking dag. Som om de fleste lige står og mangler leverståhej og spegedreng kl 23.44 på en hvilken som helst aften. Nå, men søndag er også sådan en dag, hvor man kan summe lidt over ugen, der netop er ved at være gået. Så lad os summe lidt over min uge sammen:

Puha, sikke en uge. Der er bare sket alt muligt og det er sgu både med pil op og pil ned.

Lad os starte med det dårlige og slutte af med det gode. Så slutter vi nemlig med smil på læben. Eller noget.

 

Ugens ned

Vi er ramt af sygdom hele banden. Rundblad-banden. Altså de 3 der bor i vores hus. Snot, nys, hoste og hvad ved jeg, bare spredt over hele hytten. Det startede med lille’pigen tidligt på ugen og så har vi andre ellers bare fuldt trop. Lige netop i dag viser lille’pigen heldigvis tegn på bedring. Så pyt med os andre, der er så godt som til rendestenen.

Lille’pigen er i et eller andet vanvids “spring” i sin udvikling. Jeg går normalt ikke så meget op i de der (tiger?)spring, for vi mærker dem virkelig aldrig. Men denne gang, som vist ikke er et helt rigtigt spring ifølge min app, er det altså noget med at lære noget om afstande og opdage, at hey, mor kan altså være et pisse dumt svin og bare skride fra hende. Så vores ellers så godt sovende barn har lært os, at man ikke altid kan regne med, at babyen bare sover. Det startede med, at hun sådan ca. hver time skreg sig helt bananas med sine lungers fulde kraft, indtil hun blev taget op og holdt tæt. Bare sådan ud af det blå. Hun vågnede aldrig, men sov bare videre i min favn, hvor jeg så kunne lægge hende efter få minutter igen. Efter en uges tid med det, begyndte jeg at tage hende over til mig og sove, allerede første gang hun gjorde det. Så stoppede det og hun sover nu igen hele natten. Så der er nok noget om det der med at være bange for, at mor skrider. Hvis jeg ville det, så var jeg sgu nok skredet nu 😉 – Nu er hun til gengæld en værre dæmon ved puttetid og nu er det pludselig noget, der tager unødvendigt lang tid. For helvede. Håber vi får vores “gamle” pige tilbage snart. Hende der bare gik i seng og sov hele natten.

Jeg var en tur på Hjørring Sygehus for at snakke PCOS, endometriose, metformin osv. Det blev overhovedet ikke en god oplevelse. Jeg skal nok uddybe i et vredt og bestemt blogindlæg, inden så forfærdelig længe.

Jeg har fået indhentet alle afsnit af min yndlings podcasts Mørkeland og Sitterpodcast. Så nu synes jeg, at det er pisse irriterende, at jeg skal vente en uge på et nyt afsnit. Og jeg er altså bare ikke rigtigt blevet bidt af en ny trods mange gode bud og anbefalinger.

Lucy Love og Michael Olesen blev stemt ud af Vild Med Dans og det var ikke i orden med mig.

 

Ugens op

Lille’pigen har knækket koden til at kravle, så hun kravler bare afsted. Teknikken mangler stadig finpudsning, men det holder hende ikke fra at kravle rundt fra rum til rum og lave ulykker. Så ja, nu skal jeg pludselig til at være mere vågen, men jeg bliver også bare så pisse stolt, når jeg ser hende komme afsted på egen hånd. Direkte mod alt det, som hun ikke må pille ved.

Trods sygdom og vanvids “spring” i udviklingen, har lille’pigen været i strålende humør i dagtimerne og hun har været så nem, at få til at sove lure. Dét er vores pige, som vi altså kender hende bedst.

Jeg har formået at tabe et kilo mere. Endda uden at jeg har haft fokus på kost og motion i denne uge, da overskuddet har været lidt mindre end det plejer.

Jeg har fået årets første norske klejne. Det burde også være årets sidste, men vores bager er bare så pisse dygtig til det pis, så det bliver det sgu da helt sikkert ikke.

Jeg har gået færre ture med barnevognen, end jeg plejer, men de har været skønne alligevel.

Jeg er netop blevet færdig med min mors pakkekalender og en adventskalender til hver af min niece og nevø. Altid skønt at være i nogenlunde tid med det.

 

Hvad er mon din uges op og ned? 🙂

Skriv et svar