Ugens op og ned #13

Ingen søndag uden ugens pis og lort, men selvfølgelig også alt det gode. Så det kommer her:

Ugens ned:

I sidste uges indlæg af samme slags var det en optur, at hverken lille’pigen eller jeg, var blevet smittet af Jonas og hans lorte-forkølelse. Det er så en stor fed løgn nu. Jeg har været nede med sygdom det meste af ugen og nu snotter lille’pigen. Det er første gang, at jeg sådan er rigtig syg i min barsel – altså med undtagelse af den første tid efter fødslen. Det er jo mega skod, hårdt og nederen, at være syg og på barsel på samme tid. For det øvrige energiniveau herhjemme – her hentyder jeg til husets mindste tornado – bliver jo ikke lavere af den grund. Faktisk føltes det helt modsat. Nøøøøøøøj, hvor har jeg været træt. Thank God for Popsi og Krelle og alt muligt andet pis på YouTube <3

Vi kom ikke ned og besøge dagplejen pga sygdom. Så det gør vi på tirsdag i stedet for.

Jeg har ikke fået motioneret så meget, som jeg gerne vil. Igen pga sygdom. Og kosten har sgu heller ikke været for god. Tror det er godt, at vi starter en ny uge i morgen 😉


Ugens op:

I mandags var Anna Oline til sin første omgang kranio sakral terapi. Jeg har tænkt mig at skrive et separat indlæg om dette, men jeg kan godt afsløre, at søvnen her hjemme har været bedre for os alle tre siden.

Sneen er endelig pist borte og smeltet væk her i byen og det kan jeg godt lide.

I torsdags var mormor lige forbi til hygge og aftensmad. Hun svingede også lige støvsugeren og en gulvklud, hvilket er en dejlig stor hjælp, når man selv er syg og træt.

I fredags fik vi besøg af både mormor, farmor og farfar. De havde den der smækre lækre kage med, som du ser på billedet. Vi havde nogle hyggelige timer sammen alle sammen.

I går var vi nede og besøge farmor og farfar i deres dejlige sommerhytte. Det handlede mest bare om at hygge – særligt med barnebarnet, så det var dejligt afslappende.

I aften kommer min fætter og hans kæreste på besøg til aftensmad og spillehygge. Jonas har stået for maden næsten helt selv denne gang. Han har lavet hjemmelavet pulled pork med det hele. Alt fra bunden undtagen burgerbollerne, som jeg skulle have bagt. Det skete så heller ikke pga sygdom og alt for få timer i døgnet. Han har også bagt en brownie til dessert. Jeg glæder mig til det hele – både selskabet og maden.

Skriv et svar