Ugens op og ned #16

Søndag igen, igen, igen. Men ingen søndag uden det sure og det søde. Alt det gode og alt det dårlige. Pis og lort, men også guld og lagkage.

Det hele kommer her:

Ugens ned:

Anna Oline har fortsat været syg her det meste af ugen. Hendes luftveje og vejrtrækning har været påvirket af det i denne uge. Hun har hostet, rallet og haft en hvæsende og pibende vejrtrækning. Jeg overvejede at ringe til lægen sådan ca. hver dag i denne uge, men i virkeligheden er jeg sådan en mor, der ser an ret længe. Måske også lidt for længe. Men i fredags – efter en smadder vågen og hård nat – fik jeg ringet og vi fik en tid senere samme dag. Hun blev lyttet på og nu er hun sådan et barn, hvor man er obs på astmatisk bronkitis. Det håber vi selvfølgelig ikke, at hun skal til at døje med.

Vi har ikke været ude på så mange lange gåture, som vi plejer at være. Anna Oline sover nu efterhånden oftest middagslur i en stillestående barnevogn i haven. Det er jo sådan det kommer til at være i dagplejen, når hun starter der. Hun klarer det ganske ok, så det er bare hendes mor, der har svært ved at finde på noget at lave, når hun sover. Heldigvis er det ikke jordens undergang. Jeg vænner mig nok til det på et tidspunkt.


Ugens op:

Mormor var på besøg hele dagen i torsdags og endevendte lige hytten, så den derefter skinnede, som havde vi aldrig boet her. Lækkert!

I stedet for gåture, har Anna Oline og jeg løbet nogle gode ture om eftermiddagen i stedet. Det er lidt hårdere at løbe med hende siddende i klapvognen og det går også lidt langsommere, men det er nu meget hyggeligt, at hun er med. I dag fik jeg løbet 5 km uden pause. Det var mit mål, at komme op på det i løbet af marts. Fremadrettet vil jeg arbejde lidt på tiden. Måske komme ud nogle gange uden Anna Oline også, så jeg kan se, hvor hurtigt jeg reelt kan løbe.

Jonas og jeg har fået købt Anna Olines fødselsdagsgaver. I hvert fald de fleste af dem. Hun bliver jo 1 år i næste måned og det skal naturligvis fejres. Vi har købt et stort gyngestativ med to gynger, hvoraf den ene i første omgang bliver en babygynge. Vi har også købt en sandkasse og nogle legeting til den. Vi regner med, at det hele er sat op til hendes fødselsdag i næste måned. Det bliver dejligt, at vi kan bruge haven til leg snart.

MGP-festen i går aftes var smadder hyggelig. Jeg var hjemme hos min storesøster, hvor aftenen blev tilbragt med hende, min mor, min niece og nevø. Vi havde en fest med fis og ballade, dans og godt med snolder og sodavand. Det var dejligt at være afsted alene, så jeg kunne få lov til bare at være moster. Eller “boster”, som jeg hedder derude. Anna Oline var hjemme ved Jonas, så hun kunne passe sin sengetid. At hun så slet ikke gjorde det, er så en anden historie.

I dag fik Jonas og jeg lavet lidt i haven. Vi var så heldige, at lille’pigen sov én hel time, hvilket er længe i disse dage, hvor sygdom har irriteret hende. Det er et større projekt, at få tømt ud i vores ret store have, men vi er optimistiske omkring, at det nok skal blive godt med tiden. I dag fik vi plantet et fint æbletræ, som vi håber kan vokse fint op her.

Skriv et svar