Ugens op og ned #17

Det er søndag og I ved, hvad der så skal ske. Nemlig! Ugens lååååårt og lagkage. Jeg elsker at lave de her indlæg, fordi jeg altid kan se, at der er mere godt end skidt i løbet af ugen. Det er sgu da dejligt jo!

Nå, men vi må jo til det:

Ugens ned:

Det lyder jo fesent, at det eneste jeg har at sige til det her punkt er, at det fandme har blæst en tand for meget i de seneste dage. Men helt ærligt? Så har det bare været en god uge, så blæsten er virkelig det eneste dårlige jeg har at sige i denne omgang (#heldigkartoffel – #flereugersomdenhertak).


Ugens op:

Vi besøgte vores skønne dagpleje i tirsdags og det gik bare så vidunderligt “Anna-er-bare-SÅ-klar” godt. Anna legede – både selv og med de andre børn. Hun havde ingen problemer med at gå til de større børn – heller ikke for at tage deres legetøj. Hun søgte de voksne og hun udforskede huset og omgivelserne omkring sig. Hun er bare SÅ giga mega klar! Og selvom jeg forventer, at der nok skal komme en reaktion fra hende på et tidspunkt, så tror jeg virkelig, at vi får en rigtig god opstart dernede, når det bliver den 1. april.

I tirsdags var det jo også “International Pandekagedag”. I fjernsynet og på de sociale medier vrimlede det med pandekager, så jeg fik også lyst til at lave nogen. Det er længe siden, jeg sidst har gjort det og jeg plejer faktisk ikke at være særlig god til at lave dem. Men denne gang blev de super gode og Jonas blev meget glad, da der stod pandekager på bordet, da han kom hjem fra skole. Anna var også svært begejstret for at smage pandekager for første gang. Pandekager er jo bare for hyggeligt!

Jonas har samlet Annas nye sandkasse. Den pynter så fint ude i haven nu. I dag fik han også samlet hendes nye gyngestativ, så nu er hun klar til at tage en svingtur lige præcis, når vi har lyst.

Anna har ikke været oppe efter sengetid om aftenen hele ugen. Hun har altså sovet ca. 11-12 timer hver nat, hvilket vi har nydt. Nu håber vi bare, at det varer ved.

Jeg har været ude på nogle gode løbeture med Anna i klapvognen.

Vi har besøgt Annas farmor og farfar i sommerhuset, hvilket var hyggeligt som altid. Og så fik vi mødt den nye lille kommende store hund, Maggie. En rigtig pjuske-fis med krudt i måsen.

Jeg har været i haven og arbejde alle dage, mens Anna har sovet middagslur i barnevognen. Jeg har dælme fældet både buske og træer og det har været hårdt arbejde. Men så var vi jo kommet så meget længere forud for vores havedag i dag.

Havedagen i dag gik i øvrigt smadder fint og vi nåede rigtig langt. Vi har fået fældet alt det vi ville, så nu mangler der en masse arbejde med at grave rødder op. Så har jeg noget at give mig i kast med de kommende dage, når Anna sover middagslur. Faktisk synes vores have markant større nu og vi syntes allerede, at den var rigeligt stor i forvejen. Nå, men mens vi var i haven, havde Anna en hyggedag med mormor, som har været her hele dagen. Der har været fart under feltet, for det var en meeeeeeget træt pige, der faldt i søvn i mine arme allerede lidt før kl. 18.30 i dag. Dejlig afslutning på en dejlig dag.


Her til aften står den bare på afslapning. Jeg kan bestemt godt mærke min krop efter dagens hårde arbejde. Jeg ender nok også i drømmeland tidligere, end jeg plejer. Men først: Ostepops og pepsi max! Bare fordi det er søndag. Og fordi vi har det i skabet.

Jeg håber, at I har haft en dejlig uge. Jeg glæder mig til at tage hul på næste uge, som lige nu er ret meget uden planer.

Dejlig søndag aften til jer 🙂

Skriv et svar