Ugens op og ned #18

Puha, det er nogle uger siden, at jeg har fået lavet et “Ugens op og ned” indlæg. Tiden har bare ikke været der. Ej heller overskuddet, men pyt nu med det. Jeg er klar igen og på denne søndag atter med sådan et indlæg til jer og det kommer her:


Ugens ned:

Anna har været crazy meget mor-syg i denne uge. Faktisk de seneste 3 ugers tid. Det er bl.a. derfor, at der ikke er blevet skrevet så meget herinde. Der er ikke noget galt med, at hun er mor-syg. Jeg synes bare det er hårdt, at hun græder hvér gang, jeg er bare en smule udenfor hendes synsfelt. Sådan plejer det nemlig ikke at være. Det er synd for hende, at hun bliver så ked af det, bare fordi jeg lige er smuttet ind i et andet rum.

Den her uge har været den sidste uge af vores barselsliv. Nu er det slut prut med at gå hjemme bare os to hver eneste dag. I morgen starter dagplejelivet nemlig for Anna og om en 14 dages tid er det min tur. Ikke til dagplejelivet, men til lægesekretærlivet. Puuuuha altså (indsæt tudesmiley hér). Vi er klar begge to, men det er da også vemodigt, at vores første helt specielle barselstid er ved at nå sin ende. Klar parat til den virkelige verden, eller noget. Godt hun kun skal afsted få timer her i starten. Så kan jeg måske følge med.

Anna faldt ned af vores seng den anden dag. Og som den dag hun faldt ned af sofaen, var jeg igen lige ved siden af. Blot for at gribe hende for langsomt. Øv altså. Det gav et ordentligt mærke i panden, men ellers var hun faktisk okay igen ret hurtigt.


Ugens op:

Anna og jeg havde besøg af Annas kusine, Olivia, i mandags. De to piger fik både leget, hygget og grint, som var de søskende. De skændes også – igen, som var de søskende. Det var en dejlig dag.

Vejret har været skønt. Det har Anna og jeg udnyttet og vi har både været på nogle gode løbeture, besøgt legepladsen og leget i haven.

Jeg nåede ENDELIG mit første delmål i forhold til vægttab. Det kan du læse meget mere om lige HER.

I fredags var min mor, storesøster og jeg på shoppetur, da der var Open By Night i Aalborg. Gennem hele min barsel har jeg drømt om, at få skiftet en hel del ud i min garderobe, inden jeg skal tilbage på arbejde igen. Den shopping fik jeg taget lidt hul på og fik faktisk nogle ret fine køb med hjem. Inden så længe skal vi på shoppetur igen bare os tre. Det glæder jeg mig til.

I dag har vi været i svømmehallen – bare Jonas, Anna og mig. Det var mindst ligeså hyggeligt, som sidst vi tog afsted og Anna var bare i hopla og med godt humør, mens vi var der. SÅ mega hyggeligt! Faktisk har vi bare været os tre i den her weekend, som har været afslappet og uden ret mange planer. Skønt!


Håber I har haft den dejligste uge og er klar til, at vi går ind i forårets 2. måned i morgen 🙂

Skriv et svar