Når jeg gerne vil koble af

Indlægget indeholder reklame for Mofibo.

Vi kender det jo alle sammen. Hverdagen er en vanvittig travl banan og den suser bare afsted. Vi fylder den med mange timer på job, vasketøj, tid med vores barn/børn, vores familie, opvask, madlavning, stress over manglende tid til motion, smøre madpakker, rengøring, putning af barn, indkøb og tomme havregrødsskåle, der bare er fucking stride af vaske op. Du kan selv tilføje mere til listen – det der var bare min. Og aften efter aften besvimer vi og drømmer om, at natten af sig selv tilføjer et par ekstra timer inden vækkeuret ringer kl. kvart i alt-for-tidligt, så vi kan vågne nogenlunde veludhvilede.

Summa summarum: Jeg har brug for flere timer i døgnet! Hvem er med mig?

Jeg synes virkelig, at det kan være svært at finde tid til det hele. Sådan virkelig svært. Og når jeg endelig har tid, så er det som om, at mit barn kan mærke det og så kalder hun på mig. Jeg savner tit tid til bare at koble af og ligesom bare være. Uden at skulle spekulere eller stresse over madpakken, som jeg også lige skal huske at lave. Bare koble af. Bare slappe af. Bare være.

I “gamle” dage – altså bare tilbage til før jeg fik Anna – kunne afslapning for mig sagtens være lig, at læse en god bog. Bare forsvinde ind mellem siderne, ind i historien og bare være væk fra hverdagen lidt. Jeg har altid elsket at læse og jeg har altid elsket bøger. Jeg har bare desværre ikke pisse meget tid til det mere. Det er den barske sådan-er-mor-livet-sandhed.


Heldigvis har jeg en god ven. Min gode ven, det er sgu Mofibo. Jeg har før skrevet om min oplevelse med Mofibo og det kan I jo lige læse eller genlæse HER, hvis I har lyst.

Mofibo – et kæmpe univers af alle de bøger, som jeg ikke har en skid tid til at læse. Det gode ved Mofibo er, at jeg kan få læst bøgerne højt, mens jeg laver alle de der skøre praktiske ting, som jeg er nødt til at klare før alt muligt andet, som jeg har mere lyst til.

For mig er Mofibo et afbræk i hverdagen. Et øjeblik hvor jeg kan koble af. Også selvom jeg ordner vasketøj, laver mad eller gør rent. Men også bare når jeg sidder i bussen på vej til arbejde. Eller på vej hjem igen. Eller når jeg triller en tur med barnevognen i weekenden. Uanset hvornår eller hvordan så giver det mig en stund, hvor jeg trækker mig væk fra hverdagen og bare kobler af. Bare er uden helt at være. Det er så skønt. Og godt for både krop og sjæl, er jeg ret sikker på. Det giver i hvert fald mig en god portion overskud til at klare det næste stykke af hverdagen.


Senest har jeg fordybet mig i bogen “Fårking Gravid – En fremmed flytter ind” af skønne Sofie Linde. En bog jeg længe gerne har ville læse, men ikke har fået gjort. På ganske få dage lyttede jeg til hele bogen og i et kommende indlæg, vil jeg komme med en personlig anmeldelse af bogen. Det kan du jo glæde dig til, hvis du endnu ikke har læst den.

Har du i mellemtiden fået lyst til at kaste dig ud i Mofibos fantastiske univers af bøger, som du ikke har tid til at sætte dig ned og læse selv, så har jeg eddermame en god nyhed til dig lige her:

https://mofibo.com/dk/da/leah-rundblad?utm_source=blog&utm_campaign=morblog

Linket giver dig 30 dages smadder gratis adgang til Mofibo med koden LR2019 – vel og mærke for nyoprettelser på Mofibo. Koden udløber 31. juli 2019, så gør endelig brug af den inden da.

God fornøjelse – Bare lyt der’u’af 🙂

Skriv et svar