En god podcast og lidt om weekendens planer

Så ramte følelsen af weekend allerede her på en helt almindelig torsdag. Jeg er fan af alle de helligdage, der er i denne tid. De giver mig en masse ekstra tid til at være sammen med min lille familie. Men tid og familie skal vi snakke meget mere om, for dem skal jeg nemlig bruge min weekend med. Først vil jeg dog lige fortælle jer om en smadder god podcast, som jeg hørte for nogen tid siden efterhånden.


MIN ENERGI ER ET ANDET STED

Tilbage i august 2015 bliver Anne og Nicolas forældre for første gang, da de får deres lille datter, Barbara. 5 måneder senere sker der dog det, som de færreste nybagte forældre forestiller sig: De går hvert til sit, da Nicolas forlader Anne. Han er nemlig blevet forelsket i Ninna. En kvinde han har mødt gennem sit arbejde.

I denne podcast kan du høre deres historie. Altså begges, da de hver især deler historien fra deres egen vinkel. Først beretter Anne om, at være den der bliver forladt. Hun beretter om følelsen af, at kunne mærke, at Nicolas forsvinder væk fra hende. Skrækken for at skulle dele Barbara op mellem dem i en “klassisk” deleordning. Hun beretter om at få det fysisk dårligt ved synet af at se Ninna bære Barbara tæt i en bæresele ved siden af Nicolas, så de alle tre ligner den perfekte lille kernefamilie.

Efter Annes historie sidder Anne og Nicolas overfor hinanden i en form for interview, hvor Anne stiller spørgsmål og lader Nicolas fortælle sin historie om, at være den der forlader moren til sit nyfødte barn.

 En spændende, ærlig og ikke mindst rørende podcast, som jeg så absolut kan anbefale dig at høre.


Weekendens planer

Det er jo slet ikke dårligt at gå en god lang weekend i møde. Jeg elsker fredags-følelsen på en torsdag. Faktisk er det her første weekend længe, hvor vi ikke rigtig har nogle planer og det glæder vi os faktisk også til. Det er tiltrængt ovenpå en tid med masser af sygdom her hjemme.

I morgen, fredag, skal vi blot have handlet ind til weekenden. Vejret skulle vist blive knap så tørt og solrigt, men mere gråt og regnfuldt, så det bliver nok bare en hjemme-hygge-dag. Dog skal jeg ud og løbe en tur. Jeg løber bedst om morgenen på tom mave og den mulighed har jeg jo kun på de dage, hvor vi har fri. Så løbes det skal der.

Lørdag skal vi ud og glo på campingvogn. Ja, du læste rigtigt. Der er 0 procents chance for, at vi skal købe en campingvogn nu eller i nærmeste fremtid, for det rækker pengene sgu ikke til lige nu. Men hvorfor så kigge på en, Leah? Ja – det må du sgu nok spørge om. Jonas har – i alle snart 10 år vi har kendt hinanden – fablet om, at vi en dag må eje en campingvogn. Campinglivet skulle eftersigende være en god måde at holde ferie på, siger Jonas, som selv er vokset op med det. Jeg er knap så begejstret. I alle 10 år har jeg i hvert fald sagt hell fucking no til campingvogn. Nu er jeg gået med til, at vi i det mindste kigger på nogen og overvejer det lidt. Det er måske fjollet, når det slet ikke kan blive aktuelt nu, men Jonas kan nok fornemme, at jeg ikke lader mig overtale sådan lige med det samme.

Søndag står stadig åben og er uden planer. Måske bliver det også bare endnu en dag, hvor vi laver lige det, som vi har lyst til. Søndag er også den dag, hvor vi planlægger den kommende uge og får handlet ind. Det er blevet meget nemmere nu, hvor vi får måltidskasse til 4 dage om ugen. Så skal der ikke handles og planlægges så forfærdeligt meget.


Har du nogle spændende planer for weekenden? 🙂

Skriv et svar