Det er juni og dette er mine planer

Så blev det juni. På kalenderen betyder det jo også, at det er blevet sommer. Heldigvis er prognoserne gode og det ser ud som om, at godt vejr også følger med. Jeg har egentlig god luft i kalenderen i denne måned, men der er nogen ting, som allerede er planlagt. Jeg skal nemlig:

Til Hjallerup Marked: Det store Hjallerup Marked er i gang i denne weekend og som de fleste andre nordjyder, er det et must for mig at komme forbi hvert år. Nu bor vi jo ligesom også i byen, så vi er næsten nødt til det. Jeg glæder mig. Skal derop med min mor, storesøster, niece, Jonas og Anna i dag og vejret ser ud til, at blive helt perfekt til en tur på marked.

Til Zirkus Nemo: I morgen skal min mor, storesøster og jeg se Zirkus Nemo og ud at spise. Vi har været inde og se det ret tit og det er altid sjovt. “Smadremanden” er min favorit!

Til ørelægen: Anna skal have lagt dræn i næste uge. Sådan går det, når man er sådan et barn, der får mellemørebetændelse og væske på ørerne uafbrudt lige efter hinanden. Jeg synes selvfølgelig ikke det er spor rart, at hun skal det igennem med narkose og hvad der nu ellers følger med, men jeg glæder mig virkelig til at se virkningen af det. Både Jonas og jeg skal være med og jeg er bare glad for, at jeg ikke skal klare det alene.

Til frisøren: Jeg skulle have været afsted i april, men det er simpelthen bare ikke sket. Så næste weekend skal det være og jeg glæder mig!

Hygge med svigerpakken: De har sommerferie i denne måned, så dem skal vi naturligvis hygge med af flere omgange.

Til børneundersøgelse: Anna skal endelig have sin 1 års vaccine og undersøgelse. Det har været udskudt pga sygdom. Jeg er ret spændt på, hvor hun ligger på skalaen i forhold til vægt og højde denne gang. Dagen efter børneundersøgelsen har jeg taget en fridag, da Anna plejer at være ret ramt efter de vacciner der. Jeg krydser fingre for, at det ikke bliver nær så slemt denne gang, så vi forhåbentlig kan få en dejlig fridag.

På arbejde: Jeg skal naturligvis en masse på arbejde præcis, som så mange andre skal det. Jeg har nye arbejdsopgaver i vente, så det ser jeg ret meget frem til.

På løbeture: Jeg skal gerne holde mit løb ved lige i denne måned, som jeg plejer at gøre det. Jeg er dog begyndt at kunne mærke, at løb nok ikke er den rigtige motionsform for mig længere. Jeg døjer simpelthen så meget med ledsmerter efter den voldsomt tunge graviditet, så jeg kan ikke rigtig forbedre mit løb og mine ben løber tit ind i problemer. Jeg er begyndt at se mig efter en anden motionsform, som er ligeså “nem”, som løb er. Jeg er ikke så god til motion, hvor jeg skal følge en bestemt tidsplan eller noget. Vil helst bare træne, når jeg lige er i humør til det. Og så skal det jo helst være mere skånsomt ved leddene end løb er. Byd gerne ind, hvis du har nogen forslag?


Det er min juni i grove træk. Skal du lave noget spændende i denne måned? 🙂

2 comments / Add your comment below

  1. Åh håber det bliver godt med det dræn. Synd hun skal døje sådan med de ører 🙁

    Og øv med løb.. Måske du skal prøve en crosstrainer? Det er virkelig god motion og ikke hårdt for ledene på samme måde som løb. Måske man kan finde en brugt til ok penge – og hey, så kan man fanmde da træne og se tv samtidig 😛

    1. Ja, det er så øv, at hun er blevet sådan et ørebarn. Det generer hende virkelig meget. Men forhåbentlig hjælper de der dræn 🙂

      Det kunne da godt være, at jeg skulle kaste mig ud i at finde sådan en. Ville aldrig klage over at kunne se TV mens jeg træner 😉

Skriv et svar