En god podcast og lidt om weekendens planer

Så blev det fredag igen og det rimer jo ret meget på weekend! Faktisk startede min weekend i går til middag, da jeg tog tidligt hjem fra job for at tage Anna med til 1 års børneundersøgelse og vaccine. Jeg har taget fri i dag, så Anna kan være hjemme. Hun plejer jo at være påvirket af de vacciner der. Men mere om det senere. Først skal I nemlig lige høre om en smadder god podcast.


Fårking Far

.. Er en relativt ny podcast. Mattias Hundebøll er vært og han har et klart opråb til danske fædre: “Vi er en ny fædre-generation, som i højere grad skal turde stå ved vores valg som far og vise det valg med handling”.

I hver episode sætter Mattias Hundebøll sig ned overfor en kendt dansk far til en snak om dennes liv som far. Og det er altså på både godt og ondt. For hvornår er man en god far? Og hvad er en god far overhovedet? Mange mænd taler ikke alt for meget om, hvordan det er at være nogens far. Det gør Mattias Hundebøll et ihærdigt forsøg på at gøre op med i den her podcast, som både rummer humor, alvor og gribende fortællinger.

Indtil videre har han bl.a. siddet overfor Søren Huus, Uffe Elbæk, Lars Løkke Rasmussen og Jan Grarup, der alle har åbnet op om faderskabets op- og nedture. Jeg synes det er enormt interessant at høre disse mænd snakke om noget helt andet end dét, de er kendte for. Og så gør de sig alle vidt forskellige tanker om forældrerollen og jeg synes egentlig det er rart, at få mere indsigt i, hvordan en far kan gå og have det og tænke.

En virkelig god podcast, som helt klart er et lyt værd! 🙂


Weekendens planer

Ja, de står faktisk lidt åbne endnu. Jeg har jo taget en fridag i dag, da Anna blev vaccineret i går. Hun plejer at få feber og være ganske utilpas, så derfor tænkte jeg, at vi ligeså godt bare kunne holde weekend med det samme. Så i dag skal jeg gå og hygge hjemme med hende. I skrivende stund (som er i går aftes, altså torsdag) er hun ikke ramt. Så må vi jo se, hvad det bliver til og om det overhovedet bliver til noget denne gang. I dag skal i hvert fald bare handle om Anna. Vi skal lave lige det, som hun har allermest lyst til. Jeg håber at vejret tillader, at vi kan gå en lang tur med barnevognen, når hun skal sove. Ellers står den nok bare på leg, hygge og en masse “kom mor, du skal lige gå rundt med mig i flere timer, så jeg kan øve mig i at gå”.

I morgen skal vi en tur i sommerhytten, hvis alt ellers er godt med Anna. Vi skal besøge hele svigerbanden, altså både farmor, farfar, faster og onkel. Der har været tale om at besøge en dyreskue og det er vist stadig planen. Det har jeg ikke prøvet før, så det skal da nok blive spændende. I hvert fald bliver det hyggeligt, at vi alle sammen er samlet. Håber at Anna er tiptop frisk.

Søndag bliver nok, som søndag plejer at være. Eller også bliver den noget andet. Det er i hvert fald ikke planlagt endnu. Vi kommer i hvert fald ikke til at kede os, for der er altid noget at give sig til her hjemme. Fx trænger græsset til at blive slået.


Har I mon nogle gode planer for weekenden? Håber i hvert fald at jeres weekend bliver god 🙂

Skriv et svar